Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek?

Szülők! Ti megengednétek?

Figyelt kérdés
a 16 éves lányotoknak hogy kivágott felsőkben/ erős sminkben / körömlakk járjon iskolába
2012. dec. 16. 14:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Egyre ellentmondásosabb vagy. Eddig még azt írogattad, hogy anyád a szemét meg a minden, mert nem íratott fel a 16 éves lányának fogamzásgátlót, meg nem vett neki gumit, amikor rájött a dughatnék. Most meg már direkt volt? Aranyos ahogy próbálod elhitetni magaddal, hogy ez volt a megfelelő döntés.
2012. dec. 16. 18:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
azért jól elkanyarodtatok a témától... priviben ezt nem lehetne megbeszélni? Egyik kutya, másik eb...
2012. dec. 16. 18:24
 23/25 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ha egy gyerek normálisan van nevelve,jó a kapcsolata a szülővel,maga is tudja,hogy nem kéne ribinek öltöznie,pláne iskolába.Nem engedném,bár magától is tudná ha az én lányom lenne.
2012. dec. 16. 20:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Timybaby,szerintem jobban járnál,ha nem osztogatnál tanácsokat,pontosan jól tudjuk,hogy 13 évesen már elszöktél otthonról,meg dugtál a pasiddal védekezés nélkül,és az anyádat okolod.Tudjuk nagyon jól,hogy 15 évesen szültél egy gyereket,és sajnálod,hogy otthon kell maradnod,bár nem sok eszed van,mert mégis ki tartana el az az eszes aki felcsinált?Az,hogy pazarlod a pénzt,de közbe anyád tart el a gyerekeddel együtt az szánalmas,éna helyedben spórolnék.Nem sok eszed van és még tanácsokat is próbálsz osztogatni,már ne is haragudj de nagyon gáz vagy,és tökéletes példája van annak,hogy mi lesz azzal a gyerekkel akit nem neveltek meg rendesen és aki eszetlen,ráadásul szexel gyerekként,
2012. dec. 16. 20:09
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én jelen pillanatban két tinit is nevelek, de egyiknek sem engedem meg az erős sminket. A kivágott felső még csak-csak. A körömlakk meg szerintem nem baj.

Üdv: Egy apuka

2012. dec. 17. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!