Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti megengednétek,...

Szülők, ti megengednétek, hogy a gyermeketek fehérjeport vegyen?

Figyelt kérdés
Mennyire vagytok tájékozottak ebben a témában és miért ellenzitek vagy támogatjátok az ötletet?
2013. jan. 3. 21:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem, nem akarok Hulk lenni se Arnold se semmilyen küldső ember számára "tömegszörny".

Cigi és alkohol eddig sem volt, csak sok tizenéves erre költi a pénzét. Én meg másra akarom.

9: Ez nem fújja fel az az izmokat. Ez csak fehérje amely megtalálható a normális ételekben, csak itt nagyobb koncentrációban vannak. Tudom, hogy nem ezektől lesz nagyobb a karom, szélesebb a hátam és a vállam. A tápanyagoktól függ, amiket beviszek.

Na mindegy is, látom a többség nem támogatná, inkább tovább használom őket titokban. Vicces, hogy titokban kell, mivel ezek - nem fog tetszeni - de ételeknek is tekinthetőek, mivel ugyan az a tápanyag van bennük, mint a normális! ételekben.

Köszönöm a válaszokat! Ja és 17 vagyok.

2013. jan. 4. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Tudod a táplálékkiegészítőkkel pont az a baj, hogy élelmiszernek számítanak, és nem úgy ellenőrzik őket mint pl egy vitamint, ami meg gyógyszernek számít. Sok közöttük a hamis, ami nem azt jelenti, hogy a fehérje vagy más jó dolog nincs meg benne, hanem olyan szintetikus összetevőket tartalmaz, amit nem írnak rá a dobozára. Lehet benne efedrin, de szteroid is úgy, hogy még csak nem is sejted.

Tehát ellenzem, mert drága

ellenzem mert fölösleges, igazából egy divathóbort a fogyasztása.

De ami a legrosszabb benne az a negatív hamisítás amit írtam, hogy nincs minden összetevője megnevezve.

Szóval ha az én fiam lennél és ennyire ragaszkodnál hozzá, akkor se neteset, se drogériásat nem finanszíroznék, csak és kizárólag gyógyszernek, gyógytápszernek minősülő gyógyszertárban kaphatót tudnék elfogadni.

2013. jan. 4. 18:45
 13/15 anonim válasza:

azért óvatosan a titkolózással! főleg a szüleid elött.

volt egy ismerősöm, aki szintén titkolta, egyszer rosszul lett, vérnyomás gond, és elkezdték félre kezelni, mivel a szülők nem tudták, hogy a fiú szed e valamit.

aztán csak azért lett leszidva, mert nem szólt.

azóta vérnyomás gyógyszert kell szednie.

ez 20 éves korában történt.

ezzel csak azt akarom mondani, hogy valaki tudjon róla!!

lehet ha nem szed ilyesmit, akkor is megtörtént volna, csak akkor nem kezdik el félre kezelni. szóval ez most a titoktartás ellen szólt :) na jó nem bonyolítom :D

a 10-es voltam :)

2013. jan. 4. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
17 éves vagy. Nem vagy már annyira gyerek. Titokban használsz fehérjeport? Miért? Ha annyira meg vagy győződve róla, hogy nem árt, akkor miért nem mered kimondani hangosan? Sunyin cselekedni mennyire felnőttes? Nem ott kezdődik a felnőtt lét, hogy nagy darab és izmos vagy, hanem ott, hogy felelősséget vállalsz a tetteidért. Ha szerinted ez nem hogy nem káros, de még hasznos is neked, akkor állj ki a véleményed mellett, és szedd határozottan és egyenesen! Én nem támogatnám, de anyaként legalább tisztelném a viselkedésed. Így még ez sem marad meg.
2013. jan. 5. 08:24
 15/15 anonim ***** válasza:

A fehérjének is van egy felső limitje, amiről sokan megfeledkeznek! Ha tartósan túl sok fehérjét fogyasztasz, az rendesen hazavágja a veséidet! Akár még dialízisig is eljuthatsz. Van nephrológus orvos a családban. Sajnos nem túl felemelőek a tapasztalatai a fehérjeporokkal sem.

Gyermeknek pedig egyáltalán nincsen szüksége ezekre a szerekre. Egyél sok húst és zöldséget, barnarizst, akkor lesz kellő tápanyagforrásod a tömegnöveléshez. Mit gondolsz, a gladiátorok mit ettek annak idején?!

2013. jan. 22. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!