Anyák! A lányotok 17. szülinapján megengednétek, hogy a barátja ottaludjon vele, ha két hónapja járnak?
Figyelt kérdés
Illetve ha nem, miért nem? Én vagyok a lány, a barátom is 17 éves, két hónapja járunk, és ha buliban voltunk aludtunk már együtt párszor.
Ez nekem fontos lenne, mert az előző szülinapom nagyon rosszul telt...
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 14. 09:19
1/21 anonim válasza:
Nem mert csak 2 hónapja ismeri.
2/21 Mara Acoma válasza:
Miért ne engedném? Az Én lányom és a fiam is tud vigyázni magára, fel vannak világosítva, védekezni is tudnak, óvszert veszek nekik. Ha értelmes és felelősségtudatos a gyerek akkor semmi akadálya. Nekem is volt már barátom 16 évesen.
3/21 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy csak két hónapja ismerem, de szinte mindent tudunk egymásról, és amúgy is aludtunk már együtt korábban.
2013. jan. 14. 09:24
4/21 anonim válasza:
17 évesen volt az eljegyzésem, már többször együtt aludtunk... DE!! már több éve ismertük egymást.
Ha az én lányom lennél nem engedném. Nem a 17 éved miatt, hanem mert csak 2 hónapja jártok.
5/21 anonim válasza:
Az hogy ott alszik nálad a barátod nem feltétlenül jelenti azt hogy,szeretkeztek is.Én azt ajánlom,hogy ismerd meg jobban a fiút,nem kell sehová sem sietni hisz előttetek van még az egész élet.Ráértek még a szexel.Természetesen úgy is jól tudjátok érezni magatokat,ha nem fekszetek le.Én megengedném,ha tudom hogy megbízhatok a lányomba és a barátjában.Boldog 17.szülinapot és jó időtöltést EGYÜTT.(reméljük összejön)
6/21 anonim válasza:
Megengedném. Nem látom értelmét annak, hogy ne engedjem. A szex? Számomra lényegtelen, hogy délután vagy éjjel csinálják, mert ha akarják, úgyis szeretkeznek.
7/21 anonim válasza:
Nem. És korábban sem aludtatok volna együtt. De ebből is látszik, hogy nem én vagyok az anyukád. Szóval szerintem neked meg fogják engedni. N28
8/21 krisztivan válasza:
Igen,megengedném.De,persze ez függ attól is,hogy milyen a viszonyunk.Meg tudtuk-e beszélni a szex-el kapcsolatos dolgokat.Ilyen idősen már kell lennie a nevelésemnek hatása és kell tudnom megbízni a lányomban:-)) De,nekem fiam van:-))Nagyon Boldog szülinapot!
9/21 anonim válasza:
Itt nem is az a kérdés, hogy hány éves a kérdező, hanem hogy ott tart, hogy egy 2 hónapos ismeretség után, de már alatt is azonnal odaadja magát egy szinte vadidegennek.
10/21 anonim válasza:
Én akkor engedném meg, ha az előző együtt alvásokat is megengedtem már. Mert ugye ha nem tudnám, hogy aludtatok már együtt, akkor bármire gondolhatok... Én 2 hónap ismertség után feküdtem le az első barátommal, mert éreztem, hogy akkor jött el az ideje. Szóval nem tartom igazán azt sem korainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!