Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek?

Szülők! Ti megengednétek?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány. 15 éves vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy ti hány éves korotokban engednétek, meg a lányotoknak hogy lehozza a barátját.

Én mondtam anyukámnak, hogy csak filmezni akarunk, meg beszélgetni, az ajtót sem zárom be kulcsra, és akkor jönne le amikor itthon van. De mégsem engedi. De miért nem??

A fiú is 15 éves. Semmi nem lenne, csak filmet néznénk. Azt mondta hogy mennyünk moziba, vagy ilyesmi, de az meg pénzbe van és a hétvégéken, egy hónapba nem kevés pénz. Egy alkalommal el megy 4-5ezer...

Nyáron leszünk kb. fél évesek, akkor szerintetek már megengedi? Nem járhatunk minden nap nyilvános helyre..ahol semmit nem lehet csinálni...

2013. jan. 7. 23:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Más szülő talán inkább örülne, hogy felügyelete alatt vannak az ifjú szerelmesek.
2013. jan. 7. 23:38
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Honnan akarnád lehozni? A padlásról, mert ott lakik?
2013. jan. 7. 23:42
 3/19 A kérdező kommentje:

Hát ezt izélem én is...

Csak szeretnék vele kettesben lenni, megnézni egy filmet úgy hogy nincs ott a fél város. Nem lefeküdni...de ő erre annyit mond, hogy tudja hogy milyenek a fiúk....de nem kéne neki minden egy kalap alá venni..... :(

Olyan rossz ez..sőt ha nem engedi meg, majd én megyek el hozzá, amiről nem is fogok szólni...ha az jobb lesz neki.

2013. jan. 7. 23:43
 4/19 A kérdező kommentje:

2!

lehozni-> más helyen lakunk. Nem tudom ott hogy szokás, de nálunk iránytól függően megszokásból le és fel menni meg jönni dolog van...

ha meg nincs jobb dolgod mint ilyenbe belekötni, ne írj!

2013. jan. 7. 23:44
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

anyád bolond. bocsi.

az én fiam is 15 éves, és inkább hozza ide a lányt (már hozta amúgy)minthogy valahol máshol felügyelet nélkül legyenek. Ja, és ők se csináltak semmit, filmnézésen, beszélgetésen kívül.

2013. jan. 7. 23:50
 6/19 A kérdező kommentje:
De hogy beszéljem rá?
2013. jan. 7. 23:51
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Na várj. Ha nyáron lesztek kb fél évesek, az azt jelenti, hogy nem rég jöttetek össze. Ne aggódj, előbb-utóbb meg fogják engedni. amúgy 2 db mozijegy kb 2000 forint, nem 4.
2013. jan. 7. 23:55
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Vágódjon be a barátod:) Ha megkedveli, szívesen fogja látni anyukád, és örül majd, hogy vele jársz:)
2013. jan. 8. 01:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Az Én lányom már 17. Mikor 15 volt Ő is haza hozta a barátját és semmi olyan nem történt ami miatt aggódhatott volna egy szülő. Anno mi is akkoriban kezdtük! Elsős középiskolás lányokkal. Inkább felügyelet alatt legyenek még mint, bujkálva titkolózva olyat csináljanak amiből baj lehet.
2013. jan. 8. 01:17
 10/19 anonim ***** válasza:
Engedném, de valahogy próbálnám elkerülni, hogy bezárkózzanak. Nézzetek filmet a nappaliban, akkor talán anyukád is megnyugszik
2013. jan. 8. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!