A feleségem szerint szemét vagyok, mert nem engedem megvenni a gyereknek egy telefont 160 e-ért, amikor van egy ugyanolyan 130 e-ért csak más a színe. (fekete-fehér) Tényleg én vagyok hülye, vagy megér 30 ezret egy szín???
Gyereknek nem vennék 130, 160 ezerért telefont (sem).
Így tényleg nem fogja értékelni a pénzt. Majd ha megdolgozik érte, mondjuk érettségi ajándékként kapjon.
Fúj annyira utálom hogy itt már csak az ember, akinek mindenből a legdrágább van. Főleg a gyerekeknél megy ez. Én próbálom máshogy nevelni.
2012. dec. 5. 16:33
22/28 anonim válasza:
Itt gyakorin nagyon zavarja az embereket ha valaki megengedheti magának a drága dolgokat... most 1 gyereknek miért ne lehetne 150 ezres telefonja ha megtehetik ?? Sőt általában 1 gyerek sokkal több mindenre használja a telefonját mint 1 felnőtt.
2012. dec. 5. 23:28
23/28 anonim válasza:
dehogy használja több mindenre mégis mi a francra használná? netezik meg játszik rajta smst ír telefonál,csak nem nézi a tőzsdét is és szüksége van hordozható irodára?? Ha megtehetném sem vennék sose a gyerekemnek 150ezerért telefont.
2012. dec. 6. 11:00
24/28 anonim válasza:
Tegyük fel hogy megkapja a 160 ezer forintos telefont. Arra gondoltál már, hogy mi van, ha pár hónap után kiadnak egy újabbat és a gyereked elf.ngja magát, hogy neki az kell? Akkor veszel neki másikat?
2012. dec. 6. 14:40
25/28 A kérdező kommentje:
Sok igazság van abban, amit írtatok, köszönöm. Én egyáltalán nem vagyok híve a drága telefonnak, az enyém is csak 35 volt. Többet egyik sem ér. Azért azt hozzá tenném, hogy most a gyereknek (15) egy régi ZTE telója van. Ezt és a tabját el akarja adni és abból fedezni az új telefont.
2012. dec. 6. 15:09
26/28 senior24 válasza:
Van egy ötletem!
Szerintem vegyetek a gyereknek inkább olyan 200 vagy afölött telefont és nagyon rövid időn belül majd egyre nagyobbak lesznek az igényei és hidd el később nemcsak h azt sem fogja tudni h ami az a munka,de hogy nem fogja megbecsülni a pénzt sem,az is biztos!
2013. febr. 6. 19:10
27/28 Emberek válasza:
szerintem nem.. én amondó vagyok, hogy nem kell egy gyereknek 100e+os telefon. és igen magamból indulok ki, mert nekem még androidos telefon nem járt a kezemben, és nem is fog egy ideig. pedig tudnám mire használni. ahelyett van egy jól bevált Nokia x2-es alap mobilom. ami nekem nagyon szükséges az benne van. úgyhogy én csak támogatlak.
2013. febr. 6. 19:16
28/28 anonim válasza:
Bár lehet hogy már késő, de ha még lehet akkor inkább próbáljátok megelőzni hogy egy elkényeztetett hülye gyerek legyen, különben olyan lelki nyomorék lesz belőle mint ő:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!