Nem keltik fel a babáitokat ezek a rohadt zenélös autok? Nem lehet ellenük panaszt betenni?

Polgármesteri hivatalba menj ezzel!
Fogjatok össze többen szülők, úgy hatásosabb!

Nálunk is uez a helyzet. 2 fagyis, 1 szódás, 1 gázpalackos, idényzöldséges (krumpli, hagyma,...), télen fás, meg a fene tudja, h ki csilingel, dudál még. A szomszéd ablakot cserél, betonoz, 2 nagytestű kutyája ugat; a másiknál a 2 gyerek üvölt.
Sajnos nem tudsz velük mit kezdeni, mert csendrendelet nem tudom, h van-e, de ha igen, az is este 10 és reggel 6 között él, a "csilingelős" meg a munkáját végzi.
Én a kukásoktól vagyok még kiakadva, minden hétfőn fél 7-kor zörögnek, kiabálnak a ház előtt.
Ja, és 3 házzal arrébb van 1 kocsma is (részegek, hajnalban sörös autó tolatásjelzője,...)!
Sokszor fel tudnék robbanni!
Sajnos nem sokat lehet ellenük tenni, max szólsz, h próbáljanak halkabban közlekedni (aztán v jófej lesz, v nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!