Szerintetek rohadt vagyok?

Hány éves a gyerek?
Amúgy nem, nem hiszem hogy megér hogy 30at a szín, de régen voltam tini, akkor valószínűleg úgy gondoltam hogy megéri :-)
A feleséged hozzáállása más kérdés. Szerintem ne a gyerek előtt beszéljétek meg, hanem ti ketten. Mondjuk mondd meg neki mire lehetne elkölteni 30e ft-ot.

Szerintem meg hülyeség telefont venni 130 e-ért is. Énis telefontban gondolkodom karácsonyra... de a maximum amit kérnék, az nem haladja meg a 30e-t. Nem hiszem hogy sokkal többet tudna...
Bár, ez a kérdés függ a gyerek korától is.

Minek neki telefon?
Ahelyett hogy kinyalnátok a hátsóját, dolgozzon meg érte!

Mindenki azzal jön, hogy nem tudja kihasználni a gyerek a teló összes funkcióját... Ez hülyeség, egy gyerek ponthogy ki tudja használni, csak nem teszi, mert fb a legfontosabb neki. 60k-ért ZTE Grand X Tegra3-as is elég pöpec. (fb-re meg az is pénzkidobás.)
Viszont szerintem nem vagy te a gonosz, sőt, én sem pártolom az ilyen drága telók megvételét kamaszoknak. Másrészt úgy is biztos valami tokot szerez rá, ha legalább egy kicsit is megpróbál rá vigyázni, annyit nem is látja a színét. (Ez a vége már csak az elkalandozásom, nem igazán a válsz...)
14/F

30 ezret szerinte sem ér meg a szín.
Viszont az előttem válaszolóknak üzenném, hogy miért ne lehetne a gyereknek 130 ezres telefonja? Lehet hogy a kérdező a Rózsadombon lakik, és ez aprópénz neki. Szerintetek úgy kéne gondolkodnia hogy "áhh baromira gazdag vagyok, de a gyerekemet elküldöm csövesnek, hogy megbecsülje a pénzt"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!