Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek rohadt vagyok?

Szerintetek rohadt vagyok?

Figyelt kérdés
A feleségem szerint szemét vagyok, mert nem engedem megvenni a gyereknek egy telefont 160 e-ért, amikor van egy ugyanolyan 130 e-ért csak más a színe. (fekete-fehér) Tényleg én vagyok hülye, vagy megér 30 ezret egy szín???

2012. dec. 4. 18:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a gyerek?

Amúgy nem, nem hiszem hogy megér hogy 30at a szín, de régen voltam tini, akkor valószínűleg úgy gondoltam hogy megéri :-)

A feleséged hozzáállása más kérdés. Szerintem ne a gyerek előtt beszéljétek meg, hanem ti ketten. Mondjuk mondd meg neki mire lehetne elkölteni 30e ft-ot.

2012. dec. 4. 18:32
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg hülyeség telefont venni 130 e-ért is. Énis telefontban gondolkodom karácsonyra... de a maximum amit kérnék, az nem haladja meg a 30e-t. Nem hiszem hogy sokkal többet tudna...

Bár, ez a kérdés függ a gyerek korától is.

2012. dec. 4. 18:42
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mind a ketten butaságot csináltok, hogy egy gyereknek biztosítatok 130 ezres vagy 160 ezres telefont... Nem ettől lesztek jó szülők.. Így nem tudom, hogy fogja megtanulni értékelni a pénzt... Szerintem sehogy...ha egy telefon szerintetek megér ennyit! Nekem 15 ezres van --érintős, szóval nem a legódivatúbb,,,de smsezni, netezni, telefonálni ugyan úgy tökéletes! Ha megtehetném se adnék telóért ennyit. Még 50-60at sem
2012. dec. 4. 18:47
 4/28 anonim ***** válasza:
86%

Ezért, nem vagy rohadt!

41 Nö

2012. dec. 4. 18:52
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
Ha már ennyi pénz kidobtok hülyeségre, akkor azon a 30 ezren már igazán semmi nem múlik.
2012. dec. 4. 18:53
 6/28 anonim ***** válasza:
56%

Minek neki telefon?

Ahelyett hogy kinyalnátok a hátsóját, dolgozzon meg érte!

2012. dec. 4. 18:56
 7/28 anonim válasza:
100%
130 e-ért?? nem drága egy kicsit még az is.? semmi értelme nincs kidobni érte annyit! :)
2012. dec. 4. 19:07
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
50 ezer alatt már lehet kapni nagyon jó telefont. Egy gyereknek én se vennék drágábbat, hadd tanulja meg a pénz értékét. Arról nem is beszélve, hogy ki se tudná még használni a 160 ezres telefon összes funkcióját.
2012. dec. 4. 19:20
 9/28 anonim ***** válasza:
88%

Mindenki azzal jön, hogy nem tudja kihasználni a gyerek a teló összes funkcióját... Ez hülyeség, egy gyerek ponthogy ki tudja használni, csak nem teszi, mert fb a legfontosabb neki. 60k-ért ZTE Grand X Tegra3-as is elég pöpec. (fb-re meg az is pénzkidobás.)

Viszont szerintem nem vagy te a gonosz, sőt, én sem pártolom az ilyen drága telók megvételét kamaszoknak. Másrészt úgy is biztos valami tokot szerez rá, ha legalább egy kicsit is megpróbál rá vigyázni, annyit nem is látja a színét. (Ez a vége már csak az elkalandozásom, nem igazán a válsz...)

14/F

2012. dec. 4. 20:52
 10/28 anonim ***** válasza:
51%

30 ezret szerinte sem ér meg a szín.

Viszont az előttem válaszolóknak üzenném, hogy miért ne lehetne a gyereknek 130 ezres telefonja? Lehet hogy a kérdező a Rózsadombon lakik, és ez aprópénz neki. Szerintetek úgy kéne gondolkodnia hogy "áhh baromira gazdag vagyok, de a gyerekemet elküldöm csövesnek, hogy megbecsülje a pénzt"?

2012. dec. 4. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!