Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mégis mit tennél, ha a lányod...

Mégis mit tennél, ha a lányod efféle képeket tenne közzé magáról közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

15 éves

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 7. 21:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
88%

1-2 kép még "normálisnak' mondható

de az a vakolat szegény gyereken..

16 vagyok,de akkor se sminkelem magam így ki ennyire ha esetleg elmegyek szórakozni..

ha nem olvastam volna h 15 éves,azt hinném hogy 20-on akárhány éves lányról van szó.. az anyja apja engedi? a haját had vasalja,had göndörítse,abba nem szólnék bele.

a smink jó sminkeljen,de egy kicsi szemceruza,szempilla spirál,ha patis akkor korrektor,meg szájfény.. én amit használok alap smink minden napra,szempilla spirál,és egy kis szemceruza,szájfény. ( szerencsére nem vagyok patis,mert jó krémeket használok) de ez túlzás,kidobnám őket a francba,ennyit ne. 20 évesen meg majd kinéz 30nak,40-nek. soha nem sminkeltem így ki magamat.. és ritkán járok bulizni.... hajamat vasalom,göndörítem. de ez SOK! nem vagyok a verés híve,és az én gyerekemet se ütném,de ha ezt csinálná,ATYAI POFONT adnék neki. térjen észhez.. sminkeljen,de ne így.. ÁÁ... szörnyű. bocsi..

16L

2012. okt. 8. 13:20
 32/44 anonim ***** válasza:
13%

30.vagyok.

méé 0 % ?? meee irigy vagyok...??

Hát..igen, az.

Egy megkeseredett vénasszony.

2012. okt. 8. 13:26
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon visszataszító, ha egy lány így néz ki..

17f

2012. okt. 8. 14:48
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
1. képen azért rendet rakhatott volna a szobájában,ha már "szexis" akart lenni xD
2012. okt. 8. 17:41
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

A 3. képen hangosan felröhögtem:) Félelmetesen szarul néz ki:) Olyan,mintha letépték volna a szájáról a bőrt.

Amúgy nem is értem:miért azon van a hangsúly,h a közösségi oldalakra ilyen képet rak fel?Miért nem azon,hogy egyáltalán hogyan készülhet ilyen kép egy KISLÁNYRÓL? Ki a fene pénzeli ezt?És most őszintén kérdezem:ezek az emberek mit csinálnak huszonévesen,mikor már túl lesznek mindenen? (és mindenki túl lesz rajtuk:))

2012. okt. 9. 13:26
 36/44 anonim ***** válasza:
40%

Én inkább sajnálom ezt a lányt mint, hogy megvettem.

Ismerem Őt, bár nem személyesen de tudok róla egy s mást.

Mindent megkapott egész életében, minden a segge alá volt rakva és ezt Ő ki is használta/ használja(ahogy láthatjuk is). Azonban két alkoholista szülővel egy szemét testvérrel mégis mit lehetne várni?! Persze ez még nem mentség mind erre, de akkor is gondolkozzunk már? Mégis hol máshol kaphatna "szeretetet" és "törődést"? Na mindegy. Én nem védeni akarom de viszont ezt nem tartom korrektnek vele szemben.

Ha problémád van Kérdező vele, mondd meg neki de ne rakosgasd már ki a képeit más oldalakra!

2012. okt. 9. 18:21
 37/44 anonim válasza:
Először is nem raknék fel képeket róla a gyakorira! Leülnék vele beszélgetni, persze nem egyből ezzel letámadva. Családi programokat szerveznék, ahol sokat fotózzátok és olyan képeket csináltok róla, ahol az arca kihangsúlyozódik, ebből is fogja látni, hogy nem attól lesz szép, hogy kirakja a melleit.stb hanem a természetes szépség sokkal szebb és ugyebár szerintem egy kiránduláshoz a Bakonyban nem fogja magát kifesteni. Isten adta lehetőségek vannak nagyon szép hely! Pl. Az arca mezei virágok közöt, stb. Azután pedig megkérném, hogy szedje le azokat a képet és frissítse ezekkel, amit csináltatok, mert a későbbiekben ő fogja bánni. Bocsánat, hogy hosszú lett, de szerintem így helyre tudnád hozni.De ne feledd ez nem az ő hibája. Nem akarok kötekedő lenni, de ez a szülő hibája!
2012. okt. 9. 21:56
 38/44 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szülő,de remélem leszek.Igazából letöröltetném vele ezeket a képeket és észhez téríteném.Aztán pedig többet lennék vele együtt,eközben rájönnék,hogy mit rontottam el és hol és mikor.Ezeket a hibáimat megpróbálnám helyrehozni,megpróbálnám jobban szeretni a gyerekemet,és nem elítélni.

Amúgy körülbelül ha továbbra is ilyen képeket rakna fel,akkor választás elé állítanám,megkérdezném,hogy mivé és kivé akar válni.Aztán közölném vele,hogy a 18 éves születésnapi bulija után azt csinál,amit akar,de azért a felelősség mégiscsak rajtam lenne,amíg otthon lakik..

17/L

2012. okt. 9. 22:24
 39/44 kr3nos ***** válasza:

Hát azért én mielött leszidnám, megpakolnál párszor rendesen :).

Éjjel erőszakoljátok meg párszor és utánna soha többet nem csinál ilyet.

2012. okt. 10. 10:10
 40/44 anonim ***** válasza:

Mikor ezeket a képeket felrakta, akkor már tök mindegy, régen menthetetlen.

Irtó gusztustalan. És az a hamis Louis Vuitton bikini... Naggggyon menő! :D

2012. okt. 21. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!