Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mégis mit tennél, ha a lányod...

Mégis mit tennél, ha a lányod efféle képeket tenne közzé magáról közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

15 éves

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 7. 21:16
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
82%

Már az elején kérdeztem, hogy ez nem dicsekvés akart lenni???

Lehet, hogy igazam van, és TI (ÉN IS) leszóltuk a szépséges leánykáját...(mert bunkók vagyunk)

Ha egy szülő mű (pót) hajra ad pénzt, akkor egyet ért vele, hogy legyen.Nem ?

Rongyokat se a szél fújta össze..szülő adta rá a lóvét...

Akkor miért is kérdezett ????

De butácska vagyok ma...:)))

2012. okt. 7. 22:02
 22/44 anonim ***** válasza:
84%
A képek már csak a hab a tortán. Így néz ki a hétköznapokban is? Én elsőre egy 25-30-as konzumnőnek tippeltem volna. Engem jobban zavarna az, hogy ha a való életben is ilyen lenne pl: így járna iskolába. Ideje lenne beszélgetni vele egy jót, mert ez a külső nem biztos, hogy hosszútávon előnyére válik.
2012. okt. 7. 22:10
 23/44 anonim ***** válasza:
80%

Gyönyörű!!!:(((

Mű haj,szilikon cici,egy vödör vakolat,ráadásul "elaludt a napon". A tetoválás már fel sem tűnik. Gratulálok!:(

Nem tudom eldönteni hogy a kérdező az anyuka e vagy maga a lány,de mindenképp bajok vannak.

Bizonyára az anya is hasonlóképpen nézhet ki! Az én anyám biztos kiverte volna az összes fogam ha ribancot csinálok magamból 15évesen!!!

2012. okt. 7. 22:11
 24/44 anonim ***** válasza:
56%
Fú, micsoda bombázó! De ő nem 15 éves, mert ennyi idősen még nem végeznek mellnagyobbítást.
2012. okt. 7. 22:22
 25/44 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem szilikon, hanem push-up melltartó...
2012. okt. 7. 22:32
 26/44 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha nem szilikon,akkor jó nagy mellei lehetnek ennyi idősen. Persze a mellméretéről nem tehet,de akkor se mutassunk már ennyit mikor még gyerekek vagyunk,nemde???! Egy atyai pofon elkelne!
2012. okt. 7. 22:36
 27/44 anonim ***** válasza:
20%
olyan jó suna , hogy 2x is kivertem most rá.
2012. okt. 8. 03:00
 28/44 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj de iszonyatosan ronda képek,vakolat,festett haj agyon szolizott bő,pózolós képek,hát azt mondom hogy a szülők ezt nagyon elcseszték.

Először is megtiltanám az internetet,lemosatnám a vakolatot,leszedetném a képeket,helyre pofoznám,és felállítanék szabályokat,elkezdeném nevelni még most amíg nem késő,nem utolsó sorban elbeszélgetnék a fejével.

2012. okt. 8. 11:23
 29/44 anonim ***** válasza:
24%

elnézve a képeket...hogy is mondjam..?

Irigy vagyok.. mert én soha nem néztem ki ilyen jól..

Csúnyának lenni, nem előny..

És rondán könnyű a tisztesség....

15 évesen? Neki megadatott.minden, hogy szép legyen.

Cseszhetem a tisztességem...butább, de szebb nők többre vitték tőlem.

Mert a síromra ráírják: tisztességes nő volt..?????

Nem...

2012. okt. 8. 11:29
 30/44 anonim ***** válasza:
92%
Hogy lehet egy 15 éves ilyen rusnya??? Az én lányom sosem fog így kinézni, mert sosem engedném hogy négerré szolizza magát és hidrogénszőke haja legyen meg kiló sminket magára kenjen. Ez a csaj úgy néz ki mint egy 30 éves k*rva az olcsóbbik fajtából. Rohadtul ocsmány.
2012. okt. 8. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!