Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mégis mit tennél, ha a lányod...

Mégis mit tennél, ha a lányod efféle képeket tenne közzé magáról közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

15 éves

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 7. 21:16
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
89%

Eloszor is nem reklamoznam.

Es 15 eves, ezt mar el b@szt@d, talan nevelni kellett volna!

2012. okt. 7. 21:23
 12/44 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom nem a te lányod van a képen. Ha mégis, akkor valamit elrontottál, hogy pl ilyenre festeti a haját, tetovált stb
2012. okt. 7. 21:24
 13/44 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom valaki más rakta ide a képeket, hogy legyen min szörnyülködni.

Amúgy semmit. Gondolom, ha ilyen a gyerek, hogy ilyen képeket kirakjon, akkor ezt nem a közösségi oldalakról tudom meg ergo nem lep meg a dolog.

De az a rúzs milyen szar.

2012. okt. 7. 21:24
 14/44 anonim ***** válasza:
87%

Már nem hagytam volna idáig elfajulni... A szülőn is múlik, hogy mire ad pénzt. Persze a viselkedés nem ettől függ.

Általában ez nem ilyen, hogy egyik napról a másikra már így néz ki, és így viselkedik, a gyökerénél kell egyből megragadni a problémát.

2012. okt. 7. 21:26
 15/44 anonim ***** válasza:
91%

A rúzs szine tényleg nem előnyös...(ronda)

Tetkót előbb nem láttam, megnéztem..:(( Pillangó ?

Kövezzetek meg a kérdésért..melle nem bolti esetleg ??

vagy gonosz vagyok...? nem értek hozzá..

Az én köreimben nem igy néznek ki a 15 éves lányok...

Apjuk a kapanyelet törné szét a hátukon. Nemhogy pénzt

(igy elnézve nem keveset) adna ilyen flancos rongyokra...

2012. okt. 7. 21:37
 16/44 anonim ***** válasza:
90%

hol van a tetkó?

Amúgy műhaja van, nagyon nem örülnék ha így nézne ki a lányom 15 évesen....de ez nem 1 hét alatt lett ilyen....ezt már régen elrontottátok.

2012. okt. 7. 21:42
 17/44 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudna ilyen képeket kirakni, ugyanis nem adnék pénzt r*bancos ruhákra, hajfestékre stb :D De főleg azért, mert nem nevelném ennyire igénytelen partip*csának. Szégyellje magát, a szüleivel együtt....
2012. okt. 7. 21:50
 18/44 anonim ***** válasza:
96%
nem egyik napról a másikra lett ilyen,valószínűleg a költségeit sem ő állja 15évesen a szolinak, kozmetikusnak és a hajfestéknek, ruháknak, tetkó... A szülőnek látnia kell(ett volna), valószínűleg ennek a lánynak az anyja/apja már nem lepődik meg ezeken a fotókon, hisz ezt kapja a képébe minden nap, miért botránkozna meg ezen fotón? Az én lányom eddig nem jutna el, kivéve ha elmegy suliba reggel és délutánra széttetoválják, szétszolizzák és stílusváltáson megy át. Két büdös nagy pofon és az apja letolná nullással a haját, így kezdenénk.
2012. okt. 7. 21:51
 19/44 anonim ***** válasza:
30%

HOL A TETKÓJA???

anyuka hol van? miért nem reagál??

2012. okt. 7. 21:54
 20/44 anonim válasza:
75%
Harmadik képen lent
2012. okt. 7. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!