Ti mit tennétek a helyenmben ilyen gyerekekkel?
10/L vagyok, 6/L 9/F voltak nálunk.
Van nekem egy zöld ragacsos fplyadékom amit szerettem (H koszos lesz egyből kuka. Vigyáztam rá soha nem ejtettem le .) egyből leejtették hiába mondtam nekik.
bekapcsolták a computerem pedig mondtam hogy ne. (Amikor nem néztem oda sz. Nem tudták hogy a monitrt is be kell)
A zuzu petem (drágajl játék) dobálták.
A 40-50 000-es telefonomat (márciusba kaptam) kérték kikapták a kezemből majdnem leejtették.
Egész este sirtam.
A szomszédom ellött is leégettek akik 3 évig voltak kinn s most jöttek haza.
bocs a helyesírásért csak sietek.
El vagyok képedve a válaszokon. Mintha soha senki sem lett volna gyerek, csak megkeseredett felnőtt, aki egy tízéves kislányon tölti ki a frusztrációját, amiért neki nem telik arra a rohadt 50e-s telefonra. Nekem sem, nyugi, nem sznobizmusból mondom. De most a tízéves kislánytól miért várjuk el, hogy legyen teljesen tisztában azzal, hogy később milyen szar lesz az élet, meg mennyire nehéz munkát találni? És őt kell piszkálni, amiért sír, hogy majdnem tönkretette a telefonját két neveletlen kis taknyos? Valszeg nem ő tehet főleg arról, hogy 50e-s a telefonja, hanem a szülei. Ez kb. olyan, mintha egy ovist kezdenének azért fikázni, mert jaj, Nike kiscipője van, hű, de sznob elkényeztetett kis izé vagy. Sztem meg egyébként sem elkényeztetettségből írta oda, hogy drága, hanem pont azért, mert igenis sajnálná, ha vmi, amiért a szülei keményen megdolgoztak, tönkremenne. Most mindenki attól érzi magát menőbbnek, hogy egy tízéves kislányt döngöl a földbe azzal, hogy "jajj, oda ne rohanjak, te hisztis liba"??? Nekem EZ a gyerekes (főleg, hogy felnőtt emberek írnak ide, 28!!!!! éves nő, basszuskulcs), nem szegényke...
Én egyébként beszélnék a szüleiddel arról, milyen neveletlenek, és mennyire nem tartják tiszteletben a te kéréseidet. Ha meg nekik van eszük, akkor szólnak az ő szüleiknek, hogy ha vendégségbe jönnek hozzátok, akkor a kölykök méltóztassanak szépen viselkedni.
"Most mindenki attól érzi magát menőbbnek, hogy egy tízéves kislányt döngöl a földbe azzal, hogy "jajj, oda ne rohanjak, te hisztis liba"??? Nekem EZ a gyerekes (főleg, hogy felnőtt emberek írnak ide, 28!!!!! éves nő, basszuskulcs), nem szegényke...
Én egyébként beszélnék a szüleiddel arról, milyen neveletlenek, és mennyire nem tartják tiszteletben a te kéréseidet. Ha meg nekik van eszük, akkor szólnak az ő szüleiknek, hogy ha vendégségbe jönnek hozzátok, akkor a kölykök méltóztassanak szépen viselkedni."
1.Nem döngöltük a földbe.Ha akarja,bejelenti a válaszainkat a moderátornak.Amúgy ha valakinek nem tetszik egy őszinte válasz,akkor nem is tudom,minek jár ide!A többség itt őszinte,mert itt névtelenül is lehet válaszokat adni.A válaszokhoz nincsen személyiség,anyagi helyzet rendelve,kivéve ilyenkor,amikor lehet példálózgatni:)
2.Az,hogy 28 éves még semmit sem jelent.Ezt nem rosszallóan mondom.Szerintem ezek közül a válaszok közül az irigykedősek voltak a leggyerekesebbek.
3.Nem mondhatják meg a szülei teljesen őszintén a kölykökről a véleményt,mert lehet,hogy azok a szülők gyerekesek,éretlenek.Amiből az következik,hogy lehet,hogy megsértődnek.Mindegyik szülőnek rosszul esik,ha a gyerekét bármilyen módon kritizálják.Persze,ha szépen megmondja az ember,az még oké,de ez a "méltóztassanak szépen viselkedni"..atyavilág!
úristen! -.-" irigység tetőfoka.
jön a sok okos, jaaj, minek 40-50 ezres telefon? na és?! ha sok pénzem lesz egyértelmű, hogy nem fogok szánt-szándékkal egyszerűbbet venni, mert minek?! attól lesz ember valaki ezek szerint? milyen idióta emberek vannak.
ennyi erővel az én seggem is ki lett nyalva csak mert apu és anyu nem egy kétszobás albérletbe szült oda felelőtlenül hanem ésszel, megalapozott anyagi helyzettel.
elárulom: mindent megkapok, cserébe teljesítek. és ez sosem lett így kimondva, egyszerűen értem a nevelésüket. kapok-adok. még csak 10 éves miért ne nyavajoghatna mert a két idegesítő unokatesó tönkretette a holmijait?!
nézzen mindenki magába és emlékezzen vissza a 10 éves énjére. a gyerekek önzők, ő a rossz mert elszonytyolódott vagy azok akik szép kérés ellenére tovább vandálkodtak?
elárulom: egyik sem, mert gyerekek!!
istenem -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!