Ti mit tennétek a helyenmben ilyen gyerekekkel?
10/L vagyok, 6/L 9/F voltak nálunk.
Van nekem egy zöld ragacsos fplyadékom amit szerettem (H koszos lesz egyből kuka. Vigyáztam rá soha nem ejtettem le .) egyből leejtették hiába mondtam nekik.
bekapcsolták a computerem pedig mondtam hogy ne. (Amikor nem néztem oda sz. Nem tudták hogy a monitrt is be kell)
A zuzu petem (drágajl játék) dobálták.
A 40-50 000-es telefonomat (márciusba kaptam) kérték kikapták a kezemből majdnem leejtették.
Egész este sirtam.
A szomszédom ellött is leégettek akik 3 évig voltak kinn s most jöttek haza.
bocs a helyesírásért csak sietek.
ÉRtem, szóval az bánt, hogy rosszul bántak a:
- zöld ragacsos trutyiddal
- a (felnőtteknek való) telefonoddal
- a "computer"-eddel (mi nyomik csak SZÁMÍTÓGÉPnek hívjuk)
- zuzu peteddel (tudni sem akarom mi az, főleg nem mennyiért)
- és beégettek a külföldről hazaszakadt hazánkfiai előtt
Sír a lelkem! És még csak 10 éves vagy! Mi lesz később?
L28
Másodiknak üzenem: "nem egy nagy összeg, 500 forint" -
500 forint nagy összeg, ha TE keresed meg!
ma 16:08
Képzeld azért írtam,hogy nem egy nagy összeg,mivel manapság 500forint mire elég?? Főleg ha a szülei már 10 éves korában 40-50ezres telefont vesz neki!
És már 2 éve egész nyáron dolgozom,év közben (suliidőben) meg hétvégekor,hogy ennyivel segítsek a szüleimnek,szóval ha nem is teljes,de tisztában vagyok a pénz értével és én azt tapasztalom,hogy 500Ft szinte semmire se elég,de nem tudom,hogy felétek mi-mennyiért kapható meg.
asszem ez az a zuzu pet
hát figyelj...ezek legyenek a legnagyobb gondjaid az életben.
a "computereddel" nem értem h mi a baj, megnyomtak rajta egy gombot? nem tudtak vele semmit csinálni, miért kell ennyire kiakadni? a zuzu petet vagy miaz, egyszerűen tedd olyan helyre, ahol nem érik el. azt én sem értem, hogy minek egy 10 évesnek 50 ezres telefon. ilyenkor még a játéktelefonokkal kellene játszani ;) a szomszédok előtt mivel égettek le? és a zöld trutyit pedig megveszed párszáz forintból. hihetetlen milyen tragédiái vannak egy 10 éves lánykának :)
Atyaég. A mai gyerekek már nem játékkal játszanak? Félek megtudni mennyi lehetett az a szőrös elektromotor.
És engem még kiröhögnek amikor azt mondom, hogy nincsenek nagy reményeim a következő generációval kapcsolatban.
Hm...
Minek egy 10 éves kislánynak 40.000 - 50.000 Ft - os telefon? Csak menőzni tud vele.
A zuzu pet pedig akkora buta játék...két éveseknek való, 3000 Ft egy ilyen hörcsög.
A zöld trutyidat elrontották...jajj, mi lesz veled? Omg, meghalsz! -.-"
Bekapcsolták a "computered", nagy tragédia! Nem rontották el, semmi baja nem lett.
A szomszédod előtt beégtél. És?
Mindjárt itt az iskola, tanulj csillagom! 10 évesen örülhetnél, hogy engednek ilyenkor gépezni. Tudod, ilyenkor már aludni kéne.
Én semmit nem tettem volna, mert soha nem kerültem volna ilyen helyzetbe, szerencsére!
Biztosan nem direkt ejtették le azt a trutyit..A leírtakból egy kis írígy, unatkozó kislány vagy. Ja és gondolom számítógéped van.:)) Esetleg, ha elmentél volna velük játszani, vagy lekötötted volna őket, akkor ezek a "problémák" nem történtek volna meg. De gondolom ez eszedbe sem jutott..Nekem 15 évesen nincsen 40-500000Ft-os telefonom, mert telefonálásra nekem megteszi egy olcsóbb is, mutogatni meg nem szokásom. Ha te ezzel boldogabb van, hát legyen, de akkor tanulj meg vigyázni is ilyen drága holmikra. Ja és remélem ez a legnagyobb gondod...nem tudom mit fogsz csinálni 10 év múlva..
15/L(remélem olvasod a válaszokat..)
most minek rinyálsz? ha jól vettem le, akkor ~100ft-os trutymón kivül semminek se lett baja. azta szőrös motort meg már az 5 éves unokahugom SE használja.
a telefonról: egy 10évesnek minek egy kb. galaxy ace??? mit csinálsz rajta ami ilyen fontos? facebokozol? vagy kockulsz rajta? nekem 10 évesen egy samum volt ~10.000ft ot ért és amire kellett jó volt (telefon, sms)
mondjuk ha már egyszer van egy 50.000es telód, és eltöri vki akkor a kezével is bánj hasonlóképpen :D
6 évvel vagyok nálad idősebb (nemsok) és vén trottynak érzem magam hogy lassan oda jutunk, hogy a pár hónapos kisgyerek nem a csörgő játékkal hanem az iPhone 30assal fog "játszani".
szvsz akkor legyen komolyabb telefonod ha értelme lenne használni és megkerested a rávalót!
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!