Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Más sem bír a 10-11 éves...

Más sem bír a 10-11 éves gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Szemtelen, pimasz. Sokat segít, jó tanuló, viszont roppant sokat képzel magáról a fiú és a lány is.

Kamaszodnak?

2009. okt. 3. 16:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Igen!

Kamaszodnak,nem tudsz mit csinálni...majd elmúlik:D

14,5/L

2009. okt. 3. 16:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Bizony :)
2009. okt. 3. 17:14
 3/16 A kérdező kommentje:

Ilyen korán?

Te jó ég!:))

A 15 éves fiúval semmi gond, a kicsikkel meg megbolondulok.:))

2009. okt. 3. 17:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

lehet h a 15éves fiad már kinőtte a kamaszkorát ezért könnyű vele,a fiatalabb meg most megy bele ezért van vele ennyi baj.

első voltam.

2009. okt. 3. 18:05
 5/16 anonim ***** válasza:

Bizony :)

Készülj fel rá mert ez a 4 év nem lesz piskóta :)

2009. okt. 3. 19:45
 6/16 A kérdező kommentje:

4 év? Addigra megőszűlök.:))

most már hamarabb kamaszodnak?

2009. okt. 3. 23:06
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont most akartam feltenni egy ehhez hasonló kérdést.

Az én fiam 13 éves, de már teljesen padlón vagyok.

Nagyon jó tanuló, a suliban dicsérik, de itthon, teljesen kiakaszt! Mindent megmorog, pofákat vág, néha már úgy jön ki, hogy mindenki hülye csak ő az ész.

Rengeteget veszekszem vele.A férjem szerint túl dramatizálom a helyzetet, nekem kellene visszafognom magam.Ezzel a beszólásaival szerintem meg még jobban adja alá a lovat. Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem tudok jópofát vágni ehhez a viselkedéshez. Totál padlón vagyok én is!!!!!!!

2009. okt. 4. 07:57
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj utolsó, de bizony benned van a hiba! Mivel az iskolában kiváló meg angyalka így neki is ki kell élnie magát valahol. Nagyon nagyon boldog lehetnél, hogy ezt nem az iskolában teszi meg! És nem tényleg nem kell jópofát vágnod, de ne is veszekedj. Üljetek le és beszéljétek meg ha valami problémája van. Ha ok nélkül csinálja akkor meg hagyd ne is figyelj rá!
2009. okt. 4. 08:15
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

"Sokat segít, jó tanuló"

koncentrálj a jó dolgokra

kicsit több beszélgetés sem fog ártani, és figyelj arra amit mondanak, ne csak a te véleményed számítson

2009. okt. 4. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

07:57

egyrészt túldaramatizálod, másrészt ez az a kor, amikor a szülő leesik a piedesztáról, ahová a gyerek emelte. minél magasabbról, annál nagyobbat

Anya/Apa már nem isten, nem ő a legerősebb, legokosabb, nem, anya/apa hülye

2009. okt. 4. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!