Más sem bír a 10-11 éves gyerekekkel?
Szemtelen, pimasz. Sokat segít, jó tanuló, viszont roppant sokat képzel magáról a fiú és a lány is.
Kamaszodnak?
Igen!
Kamaszodnak,nem tudsz mit csinálni...majd elmúlik:D
14,5/L
Ilyen korán?
Te jó ég!:))
A 15 éves fiúval semmi gond, a kicsikkel meg megbolondulok.:))
lehet h a 15éves fiad már kinőtte a kamaszkorát ezért könnyű vele,a fiatalabb meg most megy bele ezért van vele ennyi baj.
első voltam.
Bizony :)
Készülj fel rá mert ez a 4 év nem lesz piskóta :)
4 év? Addigra megőszűlök.:))
most már hamarabb kamaszodnak?
Pont most akartam feltenni egy ehhez hasonló kérdést.
Az én fiam 13 éves, de már teljesen padlón vagyok.
Nagyon jó tanuló, a suliban dicsérik, de itthon, teljesen kiakaszt! Mindent megmorog, pofákat vág, néha már úgy jön ki, hogy mindenki hülye csak ő az ész.
Rengeteget veszekszem vele.A férjem szerint túl dramatizálom a helyzetet, nekem kellene visszafognom magam.Ezzel a beszólásaival szerintem meg még jobban adja alá a lovat. Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem tudok jópofát vágni ehhez a viselkedéshez. Totál padlón vagyok én is!!!!!!!
"Sokat segít, jó tanuló"
koncentrálj a jó dolgokra
kicsit több beszélgetés sem fog ártani, és figyelj arra amit mondanak, ne csak a te véleményed számítson
07:57
egyrészt túldaramatizálod, másrészt ez az a kor, amikor a szülő leesik a piedesztáról, ahová a gyerek emelte. minél magasabbról, annál nagyobbat
Anya/Apa már nem isten, nem ő a legerősebb, legokosabb, nem, anya/apa hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!