Ti mit tennétek a helyenmben ilyen gyerekekkel?
10/L vagyok, 6/L 9/F voltak nálunk.
Van nekem egy zöld ragacsos fplyadékom amit szerettem (H koszos lesz egyből kuka. Vigyáztam rá soha nem ejtettem le .) egyből leejtették hiába mondtam nekik.
bekapcsolták a computerem pedig mondtam hogy ne. (Amikor nem néztem oda sz. Nem tudták hogy a monitrt is be kell)
A zuzu petem (drágajl játék) dobálták.
A 40-50 000-es telefonomat (márciusba kaptam) kérték kikapták a kezemből majdnem leejtették.
Egész este sirtam.
A szomszédom ellött is leégettek akik 3 évig voltak kinn s most jöttek haza.
bocs a helyesírásért csak sietek.
a) 13 évesen ne elvtársazzon senki! Gondolom te is egy tapasztalt ember vagy, aki tudja, hogy milyen rohadt sz@r volt élni az előző rendszerben...
b) 47.000, ha már egyszer nagyot akartál mondani.
c) nem irigység, de egy 10 éves gyereknek mindennemű telefon teljesen felesleges. Utána meg hordhatod szakemberhez, hogy 13 évesen "érettebb a koránál" és alkoholmérgezéssel vitték kórházba. Ha a szülőnek van felesleges 40-50 ezer Ft-JA, tegye be inkább a bankba a gyerekének mert később jól jön az még.
1.Miért van egy 10 éves lánynál fiú?Ráadásul fiatalabb.Ja meg,hogy kik voltak ők?Tesód barátai vagy rokonok?
2.Ragacsos folyadék?Az,amit mi annak idején takonynak hívtuk és nem vettük meg a kiránduláson takarékosság szempontjából?
3.Van nyelvtankönyved?Lapozgatod is?
4.Minek neked 40-50 ezres telefon?10 éves kislány vagy!
5.Zuzu pets?Nem vagy te ahhoz kicsit nagy és a mobilhoz kicsi?
6.Leégetni?Hogyan!?Egy 10 éves kislányt..
Na először is:hol voltak a szüleik?A szüleid otthon voltak?Miért nem szóltak a gyerekekre?
Miért nem üvöltöttél rájuk?Miért nem rejted ela holmid,míg ők ott vannak?
10 évesen sem nehéz ezekre a dolgokra figyelni szerintem.:)
17/L
A válaszom folytatása visszaolvasva a kommenteket:
1.Miért kellene irigykedni egy 10 éves kislányra,akire lehet,hogy a szülei nem figyelnek oda,csak megvesznek mindent?-->Abból következtettem,hogy nem figyelnek rá,hogy nézzétek meg csak a helyesírását!Tudok akkor is helyesen írni,amikor sietek.Amikor nem figyelek,vagy egyszerűen nem érdekel,akkor nem írok helyesen:)Ráadásul jól meg kell nyomnom a Space gombot,mert 6 éves a laptopom,ami HP 500(!),kétszer ejtettem le a kőre,nem lett baja..ez is véletlenből volt.Sulinetes akció volt.Most 6 év után mertem Karácsonyra új gépet kérni,kíváncsi leszek arra,hogy mit kapok,de viszont nem várom el,hogy 130-150 ezrekért vegyenek a szüleim gépet!Ja és a telefonom is 6 éves(!) Sony Ericsson K300i,ami rossz fényképeket csinál,a zene rosszul szól rajta,de nem érdekes,mert még telefonálni tudok rajta.:)
Szóval semmi irigységet nem érzek,mert minek..van,aki tőlem is szegényebb,de NEM nézem le.Márkás ruhám kevés van,azt a keveset is ajándékba kaptam tavaly karácsonyra(New Yorkeres mintás pólók 2db) nem a szüleimtől:)
Amúgy én unnám,ha tényleg mindenem meglenne.Hozzá kell tegyem,hogy kis tévém van,nem kellene plazma meg hasonló hülyeségek:) azon is ugyanazt látnám.A filmeket online nézem vagy egyik ismerősömnél!
Szóval visszatérve csúnya és felesleges dolog lenne irigykedni erre a kislányra,aki talán figyelemhiányos is egy kicsit.Sajnálom őt!
Ui.:ne haragudj,ez az őszinte véleményem,és ha te és a többiek lepontoznak,az nem érdekel!:DD Mert ez Magyarország..egy őszinte véleményért már hopp,lepontoznak,jobb szórakozásuk nincs is.
17/L
Semmidnek nem lett baja csak egy 100 forintos takonynak amit ha lemosol forró vízzel kijön belőle a kosz(amúgy 1 hét után megromlik szal fölösleges)
Amúgy egyszer nálunk is voltak ilyen gyerekek bereaktam őket pár másodpercig egy tálba amit letakartam és utána angyalként jöttek ki
10 évesen már negyedikbe vagy ötödikbe jársz. Amikor én jártam oda 5-6 éve akkor még megtanítottak minket rendesen, helyesen magyarul írni. Téged elfelejtettek?
Amúgy meg szólj anyukádnak, hogy többet ne hívja oda őket és ennyi.
16/f
Kösz a normálos válaszoloknak.
szülinapomra kaptam a telót (most is arról írom) akciósan.
a takony nem romlik meg (800 ft)
lekicssinyítite az embbert.
"lekicssinyítite az embbert."
Jól van,lányom.-.-"
Most akkor kapcsold ki a telót!Aztán ülj le egy székre!Utána pedig tanulj nyelvtant!Főleg helyesírást!
A lekicsinyítésről annyit,hogy a tapasztalat azért meglátszik,te csak 10 éves vagy,mi jóval idősebbek vagyunk nálad!
17/L
szőrös motor. xDDD én csak ezt tudtam kiragadni :D
Amúgy ja én 10 évesen azt hiszem épp egy játéktelefonért könyörögtem anyámnak. tudjátok amit benyomtok és mondja az a vinnyogó hang a dolgokat. Mekkora menő volt az akkor :D
Most meg..pfff...:((((((
Nem irigy vagyok, de nem azért egy 10 évesnek mi a jegesmaciért kell mobiltelefon? Ráadásul nem is az alsó kategóriából.:( Nekem az első telefonom egy Samsung A40-es volt, tesómtól örököltem, és kb 13 évesen kaphattam meg, de azt is csak azért kaptam, mert másik suliba voltam kénytelen járni,ahova utazni kellett, így ha gond volt akkor anyámékat eltudtam érni.A ZuZu Pet meg akkora egy ökörség, hogy ihaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!