Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek a helyenmben...

Ti mit tennétek a helyenmben ilyen gyerekekkel?

Figyelt kérdés

10/L vagyok, 6/L 9/F voltak nálunk.

Van nekem egy zöld ragacsos fplyadékom amit szerettem (H koszos lesz egyből kuka. Vigyáztam rá soha nem ejtettem le .) egyből leejtették hiába mondtam nekik.

bekapcsolták a computerem pedig mondtam hogy ne. (Amikor nem néztem oda sz. Nem tudták hogy a monitrt is be kell)

A zuzu petem (drágajl játék) dobálták.

A 40-50 000-es telefonomat (márciusba kaptam) kérték kikapták a kezemből majdnem leejtették.

Egész este sirtam.

A szomszédom ellött is leégettek akik 3 évig voltak kinn s most jöttek haza.

bocs a helyesírásért csak sietek.

#Jkdkg
2012. aug. 28. 22:05
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
88%

SEmmit. Én 35 vagyok, de még soha nem volt 40 ezres telefonom, és nem is lesz.

De sírjál nyugodtan. Csak azt nem tudom, mit csinálsz, ha tényleg lesznek majd problémáid.

Nem kéne már aludnod 10 évesen, netezés helyett?

2012. aug. 28. 22:09
 2/51 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ezek nem olyan tragikus dolgok,bár a drága telefonnal nem kéne játszaniuk,de ha jól vettem ki a szavaidból akkor végül nem lett semminek semmi baja csak a ragacsos folyadékodnak.

Ez miatt nem kell sírnod,mikor én voltam 10 (most 16 vagyok) velem az unokaöcsim durvább dolgokat csináltak,iszonyú rosszak voltak,most is azok mondjuk.

Vigyáztam rájuk és miután elmentek otthonról a felnőttek 10 perc után zokogva jöttek oda hozzám,hogy betört a fejük.. nagyon sok rosszaságot csináltak aminek végül szinte mindig én szívtam a végét,volt,hogy kigyújtották a konyhát,beszaladtak a pincében,felmáztak a tetőre és lelökték egymást stb..

Szóval szerintem nyugodj meg, kérd meg a szüleidet,hogy menjetek el venni még egy olyan zöld izét,gondolom nem egy nagy összeg,max 500Ft.

2012. aug. 28. 22:11
 3/51 anonim ***** válasza:
71%
minek egy 10 éves gyereknek telefon? Ráadásul 40-50.000 értékben???
2012. aug. 28. 22:13
 4/51 anonim ***** válasza:
39%

Elfogadás, empátia, tolerancia???? Ez kellene neked a telefon helyett, erre nem kaptál instrukciókat a szüleidtől?

Ja....mi is az az instrukció???? ....... Ötvenezerből inkább értelmező kéziszótárt, vagy történelmi lexikonokat kellett volna venni a szüleidnek.

2012. aug. 28. 22:27
 5/51 anonim ***** válasza:
37%

Istenem, micsoda irigy válaszadók :(

Szüleid, szüleik hol voltak? Gondolom a hatéves nem csak úgy, magától men át. Nekik kéne nevelni. Nem neked.

2012. aug. 28. 23:02
 6/51 anonim ***** válasza:
89%
Verd meg őket.
2012. aug. 29. 01:15
 7/51 anonim ***** válasza:
80%
elég sok kisgyerek ilyen,nem te vagy az egyetlen akinek tonkretették már dolgait a kicsik,ha annyira zavar akkor ki kellet oket vini a szobádból,úgy írsz mintha ez lenne a legnagyobb probléma.
2012. aug. 29. 13:22
 8/51 anonim ***** válasza:
100%
Hívtam volna őket társasozni, vagy labdázni.
2012. aug. 29. 13:37
 9/51 anonim ***** válasza:
51%

Drága szivem az nem irigység, hanem felelőtlenség! Egy 10 éves gyerek kezébe nem való ekkora értékű telefon.

Majd ha ő saját maga megdolgozik érte......

De gondolom te is (feljebb valamelyik válaszoló) gyerek vagy még, mert egy ép eszű felnőtt ember nem ír ilyet, akkor már más az értékrend, és a dolgok fontossága. Ennyi.

2012. aug. 29. 15:23
 10/51 anonim ***** válasza:
76%
ha nem akarod hogy bemenyenek szobádba csukdbe ,és szolj a szüleiknek hogy figyeljenek a gyerekekre ,telefont meg ted olyan helyre máskor ahol gyerekek nem érik el .Szomszédtol meg bocsánatott kell kérni biztos hogy nem fog haragudni .
2012. aug. 29. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!