Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan akinek csúnya...

Van itt olyan akinek csúnya gyereke van? Hogy tudtátok elfogadni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 11:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
54%

Például én babakoromban szép voltam(!).Kamaszkoromra csúnyább lettem.Na most ugye van higiénia,meg fodrászat.Az sokat tud dobni még egy csúnya vagy kevésbé csúnya lányon/fiún is!És ez kis korban is igaz.Anya meg elfogad olyannak,amilyen vagyok.Másnak se dicsér.

Aztán láttam egy olyan kislányt(7 éves-Noémi),akinek csúnya az arca,csúnya a haja.Amikor egyszer átjött az egyik ismerősöm kislányához(Laura-szintén 7 éves),akkor láttam élőbe is..turkált a szájába,csavargatta a haját.

És most akkor szót ejtek Lauráról is!Ő egy viszonylag szép kislány,bár a szemöldöke összeér,de még nem annyira sűrűn.Szerintem az anyuka első dolga az lesz,hogy mihelyst a lány 5.-es lesz,kiszedi a szemöldökét.Amúgy ezzel a kislánnyal csak annyi a probléma,hogy szerintem nagyon csúnya az apja,és sajnos örökölt dolgokat tőle a kislány:például a száját meg a vékonyságát.A vékonyságra nem irigykedek,de egyszerűen undorom van a csontváz apjától(Laura apjától).Laura anyukája mégis inkább isteníti a férjét,nem tudom mit szeret rajta..

Laurát is fényezi folyton,önmagát meg alábecsüli..pedig aztán szerintem nagyon szép nő.

Ui.:azért sok a "szerintem" a mondataimban,mert ez egy teljesen szubjektív vélemény.Bár sokan mondják,hogy "igazam van"..:)

17/L

2012. aug. 31. 02:26
 32/37 anonim ***** válasza:
72%

Ha egy szülő kellőképpen odafigyel ilyen korban a gyerekre, pl vesz neki borotvát, habot, dezodort, arcszeszt, a pattanásait kezelteti, megfelelően öltözteti, az nem lehet ronda.

16/f

2012. aug. 31. 17:54
 33/37 anonim válasza:
79%

A húgomnak volt egy osztálytársa, akinek az anyukája minden szülőin panaszkodott anyukámnak, hogy "de szerencsés vagy, hogy két ilyen szép lányod van, csak az én Annikám nem akar már kikupálódni, nem tudom, milyen lesz szegény felnőttnek."

Még ha nem is tartja szépnek a lányát, szerintem nagyon égő ezt egy nem is túl közeli ismerősnek elpanaszolni.

2012. szept. 3. 09:05
 34/37 anonim ***** válasza:
50%
Egy szülő sem látja rondának a gyerekét, ha mégis, ott a szülővel súlyos gond van!
2012. szept. 12. 18:02
 35/37 anonim ***** válasza:
88%

Mikor a fiam megszületett, bizony nagyon csúnya volt...

Lila-vörös fej, szőrös homlok..gondolhatjátok. Első mondatom az volt: ne bánkódj, Kincsem, ettől már csak szebb leszel.

És bizony, ma 8 éves, a fél osztály lánya szerelmes bele, a boltban és mindenhol rácsodálkoznak, milyen jó pasi:)

2012. szept. 13. 12:10
 36/37 anonim ***** válasza:
Kérdező,nemtudom hány éves vagy,de nem lehetsz valami érett ha ennyire el vagy akadva a külsőségeknél...
2012. szept. 23. 15:29
 37/37 anonim ***** válasza:

a szüleimnek

itthon nem esik szó arról hogy csúnya vagyok.de ha valahogy mégis akkor mindig éreztetik hogy nem vagyok szép.

2012. okt. 13. 04:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!