Nem tudom elfogadni magam. Az a fojtogató érzés gyötör az utcán, hogy kinevetnek. Ilyen csúnya lennék?
Nem, dehogyis vagy csúnya csak nincs önbizalmad. Mond ha belenézel a tükörbe egy csúny torz ember néz vissza rád?
Próbálj meg elégedett lenni magaddal.
Én is sokáig úgy voltam, hogy nem mertem kimenni az utcára teljes pompában és díszben de mára már rájöttem úgysem számított senkinek, hogy néztem ki és mennyire igyekeztem, hogy tetszek nekik. Semmi értelme. Van aki még egy lyukas ingben is szépnek látna. Hidd el...
Nem. Valószínűleg pszichológiai oka van a dolognak, nagyon kevés olyan gyökér ember van aki kineveti a nagyon csúnya embereket az utcán.
Bennem is volt egy időben ilyesmi érzés, pedig egész helyes férfi vagyok, de annyit hallottam, hogy mennyire ocsmány a képem, ha nem borotválkozom, hogy teljesen belémrögződött a dolog és rendkívül rossz közérzetem volt, ha nem volt időm vagy kedvem borotválkozni.
Ha nem tudod ezt magaddal vagy a barátaiddal tisztázni és súlyos a dolog, akkor lehet tanácsos fölkeresni egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!