Illene ezt elfogadni?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Van egy lány osztálytársam,jóban vagyunk,szoktunk beszélgetni meg kb. havi egyszer eljárogatni valahova,de azért nem vagyunk olyan "legjobb barátnős" viszonyban.Ma vittem a suliba sütit,amit én sütöttem,majdnem 100 darabot(linzert),de annyiféle volt,hogy egy csomó megmaradt.Ennek a lánynak odaadtam a maradékot,kb. 10 darabot.Most írt egy sms-t,hogy nagyon ízlett nekik a süti,és odaadnának a fél éves öcsémnek egy adidas sportcipőt,kismotort,nike cipőt,valami melegítőt,meg még nem tudom mit.Neki 3 éves öccse van.Visszaírtam neki hogy oké és köszönöm szépen,erre írt hogy az ünnepek után menjek fel hozzájuk és válogassak...Egyáltalán nem szorulunk rá,jobban állunk anyagilag mint ők,szüleink nem is ismerik egymást,és anya sem engedné ezt így,ha meg visszamondom,hogy néz ki??Pl még soha nem voltam náluk,és én se ismerem a szüleit...mit csináljak??2010. dec. 21. 18:52
2/4 anonim válasza:
Mond meg neki,hogy nagyon kedves é nagyon örülsz,hogy ilyen jószándékú,de nem fogathatsz el ennyi mindent 10 darab süti miatt..
esetleg beszéljétek meg,hogy menjen el hozzátok vagy te menj el hozzájuk és süssetek együtt linzert..szerintem ez lenne a legjobb,de azért ennyi mindent elfogadni..hát én biztos nem fogadnám el..
3/4 anonim válasza:
most miért ne fogadhatnád el attól függetlenül,hogy ti jobban álltok anyagilag.ha csak otthonra,vagy sportoláshoz használjátok azokat a ruhákat,cipőket,akkor is megérte.főleg,hogy gondolom a kukában végeznék,mert nekik már nem kellenek.menj el nyugodtan,legfeljebb ha mégis úgy döntesz,hogy nem kellennek,akkor mond azt,hogy nem jó a méret.
4/4 anonim válasza:
attól még elfogadhatod tőle sztem.lehet nem tudják kinek odaadni a kinőtt ruhákat és inkább neked adja oda mert tudja hogy az tesódnak még jó lesz.most ez nem azt jelenti hogy azért adja mert azt hiszi rá vagy szorulva.sztem csak jóindulatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!