Illene vinnem valamit a lánynak, és ha igen, szerintetek mégis milyen ajándékot vigyek?
Sziasztok!
Este szülinapi buliba megyek. Egyik évfolyamtársamnak van születésnapja. Az utóbbi időben jóba lettem ezzel a lánnyal, de annyira nem ismerem, hogy tudjam, minek örülni. Mivel szülinapi buli, talán illene vinnem neki valami ajándékot. Habár, nekem meg holnap lesz szülinapom, de szerintem nem kapok tőle ajándékot.
Ettől függetlenül, mégis illene vinnem valamit? Szerintetek mit vihetnék neki?
16 éves lányról van szó, pnzem 4-500Ft-m van csak:/
15/L
kérj az ősöktől pénzt, és menj el a dm-be, vegyél egy 1000-2000 ft-oss parfümöt, adidas parfümök szoktak ilyen árba lenni és jó illatuk van ilyen többféle színbe vannak narancssárga, lila, rózsaszín, citromsárga, piros stb..
4-500 ft-ból nem tudnál semmit sem venni, csak egy tábla csokit.
4-500???? max kis pattogos labdát lol
akk inkáb 4-5000FTér vegyél
:O:O Mi az, hogy max. kis pattogós labdát? Lehet, hogy más megteheti, hogy egy ismerősének akivel csak az utóbbi két hónapban kezdtek jóba lenni 4-5000 Ft-ért vegyen ajándékot, de én nem tehetem meg.
Egyébként nagyon jól megoldottam a problémát, vettem neki ajándékot, egy neves kulcstartót (amin a jelentése van), egy nyakláncot, egy tábla csokit és hozzá papírtáskát. Egy ezresből kijött és nagyon örült az ajándéknak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!