15 éves lánynak szülinapra ajándékot vennél vagy pénzt adnál? Keresztlányomról van szó.
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 14:31
2/15 anonim válasza:
Ha van konkrét dolog, amit szereten és meg tudod vásárolni, akkor vedd meg. De én már a 14 éves unokámnak is pénzt adok, ill. elvisz bennünket a boltba, kiválasztja és mi fizetjük :)))
3/15 anonim válasza:
Én viselkedéskultúrát is tanulok , és ott azt írják , hogy a pénz nem ajándék.
4/15 anonim válasza:
Pénzt!!1000x jobban örülne neki szerintem=D
14/L
6/15 anonim válasza:
én nagynénéméktől MINDIG pénzt kapok, nem mondom, hogy nem jó, de én sokkal jobban örülök valami kézzelfoghatónak. Egy könyvvel, virággal, tisztálkodási vagy illatszercsomaggal, sállal nem lőhettek mellé.
16L
9/15 anonim válasza:
utolsó vagyok.. vagy mondjuk alkonyat könyv? valamelyik része?:D most azért van oda mindenki..ha olvasta már attól még megveheted mert mégis szépen mutat a polcon és bármikor el tudja olvasni.vagy vegyél neki valami divatos ruhát, esetleg valami smink cuccot tudom, hogy 15 éves de a mai világban már nem számít kislánynak :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!