Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lánynak szülinapra...

15 éves lánynak szülinapra ajándékot vennél vagy pénzt adnál? Keresztlányomról van szó.

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
pénzt aggy neki
2010. dec. 29. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

apró ajándék meg pénz.

Lejla ha te vagy a kérdező, akkor 20000est kérek =) köszii :D

Ha nem az én Lejlám vagy, akkor ne vedd figyelembe :)

15/L

2010. dec. 29. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Én speciel három évig pénzt kaptam, de sokkal jobban lehet értékelni az olyan dolgokat, amire szánt időt, elment megvenni, az sokkal személyesebb.

Szerintem valami könyvet adj neki, én mindig annak örülök a legjobban.

15/l

2010. dec. 29. 16:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én egy anyuka vagyok már, és tudom, hogy a mai 14-15 évesek már elég kialakult ízléssel vannak megáldva ruhák, parfümök, ékszerek, smink terén, ezért aztán nehéz dolog ajándékot venni. Én jobban szeretem, ha tárgyat adhatok át, de tudom, és a válaszaitok is ezt igazolták, hogy a mai tinik a pénznek jobban örülnek. Úgyhogy pénzt adok és mellé valami apróságot.
2010. dec. 29. 16:11
 15/15 anonim válasza:
szerintem is pénzt! mivel azt esetleg olyanra tudja fordítani ami neki is hasznos,viszont ha ismered az ízlését és tudod hogy örülne a dolognak amit adnál..akkor :D
2010. dec. 30. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!