Miért nm tudják elfogadni, hogy nekem nem az ő életüket élem?
A "barátnőim" szerint gáz vagyok. Hogy miért? Mert nem villában lakunk, kell házimunkát végeznem és vannak hobbijaim. Az volt a mai kiborulásuk, hogy kiírtam facebook-on egy gitáros társamnak, hogy ő mit szokott csinálni, ha a húrok felsebzik a kezét. Erre még ők kommentelnek oda, hogy ne dramatizáljak, nem is tudok gitározni (érdekes, a nyári fesztiválon én kísértem a kórust).
Eddig nem törődtem velük, főjenek a saját levükben, de már szörnyen idegesít. Meg a "jaaj, te nem értheted, nem volt még pasid" duma. Az a fő bűnöm számukra, hogy járok turkálókba is és a kutyám több 6kg-nál. Ők persze minden hülye kritériumuknak megfelelnek, csak másokat fikáznak, de senki nem szólt még be nekik. Mit mondjak nekik? Az önbizalmamat a padlóra küldték már, mint sok más szerencsétlennek:(
13L
Nekem úgy tűnik, h sokkal érdekesebb, színesebb egyéniség vagy a "barátnőidnél". Ezek nem barátok, csak egy csapat fruska...
Keress magadnak másokat, akik értékelnek, és olyannak szeretnek, amilyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!