Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nm tudják elfogadni,...

Miért nm tudják elfogadni, hogy nekem nem az ő életüket élem?

Figyelt kérdés

A "barátnőim" szerint gáz vagyok. Hogy miért? Mert nem villában lakunk, kell házimunkát végeznem és vannak hobbijaim. Az volt a mai kiborulásuk, hogy kiírtam facebook-on egy gitáros társamnak, hogy ő mit szokott csinálni, ha a húrok felsebzik a kezét. Erre még ők kommentelnek oda, hogy ne dramatizáljak, nem is tudok gitározni (érdekes, a nyári fesztiválon én kísértem a kórust).

Eddig nem törődtem velük, főjenek a saját levükben, de már szörnyen idegesít. Meg a "jaaj, te nem értheted, nem volt még pasid" duma. Az a fő bűnöm számukra, hogy járok turkálókba is és a kutyám több 6kg-nál. Ők persze minden hülye kritériumuknak megfelelnek, csak másokat fikáznak, de senki nem szólt még be nekik. Mit mondjak nekik? Az önbizalmamat a padlóra küldték már, mint sok más szerencsétlennek:(

13L

2011. febr. 26. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire különböztök, hogy-hogy a barátaid???
2011. febr. 26. 22:38
 2/6 anonim válasza:
Húgom is így járt, de ő elment 6. után egy jó gimnáziumba és ott igazi barátokat talált. Hidd el, te vagy az értékesebb ember, nem a "barátnőid".
2011. febr. 26. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Már csak "hivatalosan" a barátnőim. Másokkal lógok, de a köztudatban még mindig hozzájuk sorolnak:P
2011. febr. 26. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:
az ilyenek nem igazi barátok, mond meg nekik, és lépj le...:)
2011. febr. 27. 06:52
 5/6 anonim válasza:

Nekem úgy tűnik, h sokkal érdekesebb, színesebb egyéniség vagy a "barátnőidnél". Ezek nem barátok, csak egy csapat fruska...

Keress magadnak másokat, akik értékelnek, és olyannak szeretnek, amilyen vagy!

2011. márc. 8. 23:01
 6/6 anonim válasza:
Én a helyedben jól beolvasnék nekik és keresnék új barátokat.
2011. márc. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!