Miért utálom a szép lányokat? =/
Szia!
Korábban én se láttam magam szépnek. És azt csináltam, hogy az ilyen szép lányoktól ellestem pár trükköt az öltözködésben. Ettől én is jobban néztem ki,mára pedig kialakult a saját stílusom, és nem kell másokat utánoznom.
Sőt a legjobb barátnőmre voltam féltékeny a szépsége miatt. Aztán rájöttem, hogy én is szép vagyok, csak más típus. És a lényeg: most már egyáltalán nem érdekel,hogy ki mit gondol a külsőmről.
Másrészt egy jó smink is csodákat tesz. Szerintem a jó csajok fele festék nélkül átlagos lenne.Egy jó szemceruza, szemspirál, és igéző szemeket lehet varázsolni bárkinek.
Ezek a külsőségek, emellett nem árt egy barát, aki támogat lelkileg, és akinek bármit elmondhatsz.
nekem is volt önbizalomhiányom, de könnyű legyőzni!
öltözz egyedien, ne gondolj a külsődre állandóan,
Amúgy ez nagyon nem irigység.De elmondok én neked valamit.Az elfogadás a legfontosabb és egyben a legnehezebb is az életben.Azt hiszem,hogy neked arra lenne szükséged,amire nekem volt:én bizony elhatároztam még 1-2 éve,hogy jó képeket fogok csinálni magamról,ha törik,ha szakad.Pedig akkor csúnyának éreztem magam.Aztán a képek elkészítése előtt kihoztam magamból a lehető legtöbbet:megmostam a hajam(elég gyakran szoktam egyébként),a legszebb ruhámat vettem fel(amit akkor annak gondoltam,de az már mára kiment a divatbólXDD).Elkezdtem magam fényképezgetni az akkori webkamerámmal.Kezdtem magam jól érezni.Egyre többször csináltam ezt és kidolgoztam egy stratégiát:megpróbálom elfogadni magam olyannak,amilyen vagyok.Még nem sikerült teljesen elfogadnom magam 1-2 év alatt,de már kb 70%-nál vagyok,és ez már nagyon jó!
Engem sokan nem szeretnek,sokan nem tartanak szépnek,de amióta megpróbálom elfogadni magam,azóta akad srác is,aki szépnek lát..:) az egyik egy izomagy,de nagyon normális fiú..10 hónapot jártam vele még a stratégiám elkezdésekor.
Aztán most is összeismerkedtem egy fiúval,akinek bejövök:) Na mindegy,szerintem próbáld ki te is a módszeremet.
Ui.:ja meg válassz kiegészítőket magadnak..én karkötőket választottam,mániás lettem,6 karkötőm van eddig,mindet a bal csuklómon hordom,de lesz majd idő,amikor kerül karkötő a jobb csuklómra is :DD
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!