Van itt olyan akinek csúnya gyereke van? Hogy tudtátok elfogadni?
5-ös vagyok!
Így már értem azt hittem egy kétségbe esett anyuka vagy!:)
Nekem nem csúnya a lányom, de nem is a legszebb.
Azért érdemes olyan apukát választani a gyereknek aki aránylag jól néz ki, és ha én csúnya vagyok akkor bizakodhatok hogy az apjára fog hasonlítani.:)
Na de két csúnya szüőnek valószínű hogy nem lesz gyönyörű gyermeke, bár fene tudja.
36 évesen nem csaj vagy, hanem érett nő.
Egy ronda, érett nő.
Honnan tudod?:)
én azt tapasztalom hogy a jó képű pasik ronda nővel vannak együtt.:)
De tényleg!
Én már láttam olyat,hogy két szép szülőnek,kicsit csúnyácskább gyere született,nem törványszerű,hogy csúnya embereknek csúnya gyerekei lesznek és fordítva.
Én 16 éves vagyok,lány és anyukám mindig dicsérni szokott,hogy milyen szép a hajam,milyen sokat nőtt meg,hogy milyen csinos vagyok ma stb. Nekem ez fontos,hogy tudom,hogy valaki tényleg szépnek tart,bár tudom,hogy néha kamuzik,de akkor is. Milyen lenne már ha felkelnék és azt mondaná,hogy "de ronda vagy ma,kisjányom"
?!:D
Apa az már más tészta,azt mondja amit lát, olyan 14 éves korom körül volt pár' pattanásom,reggel mentem ki reggelizni,leültünk apa megszólal:
"mi az a **pattanás az arcodon?"
na mindegy,de ha apa megdicsér akkor tudom,hogy hoppá akkor most tényleg szép vagyok:)
De amúgy még apa se mondta sohase rám,hogy csúnya vagyok és az a szülő aki azt mondja a gyerekének,hogy ronda vagy,hogy csúnya az nem normális!
Ha már tényleg annyira csúnya a gyereke,hogy nem tudja rá azt mondani,hogy szép(amit kétlek) akkor inkább a belső tulajdonságait dicsérje.
Nekem mikor csúnya volt az arcom,tudtam,hogy az,rossz volt belenézni a tükörbe akkor anya fogott és jártunk kozmetikushoz,bőrgyógyászhoz és nem az volt,hogy piszkált hanem segített és dicsért,hogyha valamivel szebb lett az arcom,szerintem ez a normális és nem az,hogy leszóljuk,de hát kinek mi.
Mert szerinted kérdező mit kéne tennie egy olyan szülőnek akinek a lánya/fia nem egy szépség?
Nem vagy te egy ici-picit pofátlan, kedves kérdező?
Mellesleg minden szülőnek a saját gyereke a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!