Miért ilyenek a 13-17 éves "nagymenő" fiúk?
Szia kérdező!
Szerintem azért ilyenek mert a kispics@ csajok erre buknak, menőzni akarnak a haverjaik előtt. Több okot nem tudok, én sem értem az efféle viselkedést.
csak is azért hogy játsszák a nagymenőt..
pár évvel ezelőtt én is azt hittem hogy ez a menő de soha nem voltam ilyen:D
Most már azt is tudom hogy ez inkább szánalmas.19/F
Vannak azért még normális fiúk-lányok csak senkinek sem nagyon kellenek... énsem pl. Na majd eljön az én időm is egyszer.
18f
Értem miről beszélsz...Én fiú vagyok én mondhatni az átlag és a ''menő'' között foglalok helyet.Nekem is feltűnt már hogy sok kis kemény legény van a vidéken :DD Tehát magyarul 20kg vaságyastúl és pattog hogy szétveri a fejemet(190 cm és 85 kg vagyok :D )Én mindig azt mondom mivel nem szeretek kötekedni/verekedni(De ha muszáj akkor nem fogom vissza magam)hogy ha van mire verni a melled akkor állj elém :D
Ahogy írtad mindig a buta lányok vannak előtérben.Mivel a buta lányokat mivel buták könnyű befűzni mivel általában naivak is...A mi sulinkba is ez van...amelyik lány szép (és jó a feneke xD) az általában nem túl okos (de nem buták ! )ami abban mutatkozik meg hogy engem szekálnak hogy 4-5-ös tanuló vagyok -.-"(napi 10-15perc tanulás ...)
Egy kis egó sokat változtatna hidd el ;) Nem vagyok egy menő srác de egóm az van.Szóval most már a kérdésedre válaszolva fogalmam sincs.Én is keresem az olyan lányt aki azért nem egy bomba nő de legalább okos és értelmes és nem k*rváskodik fb mint pl:Lájk ha aludnál velem stb.meg üzibe mindenféle földi jót ír aztán élőbe olyan mint egy kiscica(szűzk*rváskodás)...Szóval ez egy hosszúra sikerült vélemény kinyilványítás volt mivel ebben a témában van tapasztalatom a korom ellenére.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!