15 éves "sérült" gyereknek mit lehetne venni?
keresztfiam 15 éves és "sérült": késői autista, dislexiás, disgráfiás. az autizmusa szerencsére nem annyira súlyos, nem látszik, a beszédén hallatszik hogy kicsit gond van, hadar, de inkább úgy mondanám hogy el van maradva társaitól olyan 3-4 évvel. pl: még mindig élvezettel legózik a 16 hónaposommal,brümmög a legós autót tolva, nem tudja felfogni a pénz értékét, nem fogja fel mi az a veszély. ám szeret bíbelődni órákon át.
olyan 3-4ezerre gondoltam.
Anyummal beszélgettük hogy olyan fém építő, szerelő játékot vennénk neki, de ahhoz viszont már nem elég nagy?
valami ötletet ajánlanátok? köszi
volt neki ilyen lejátszója. telefont már 3-szor hagyott el. az mp lejátszóját úgy megszerelte hogy elromlott.
az a gond hogy csak olyan fémszerelőket kapni amiből csak 1-1 akármit lehet építeni, nincs olyan mint régen amiben sok sok darab lenne.
esetleg van még ötleted? egyébként értelmes, illedelmes gyerek és tényleg nem látszik rajta hogy sérült, de nem érdeklik őt pl. az x-boks-ok (vagy hogy kell írni) a számítógép. azt a farmeros játékot szokta csak játszani.
nyiregyi vagyok. igen, szereti az ilyen villogós, akár távirányítós játékot.
sajnos a lego túl drága, annyit nem tudok kiadni.
s igen, összeszerelősön értem azt hogy autót, repülőt vagy ilyeneket lehet fém alkatrészből összecsavarozni.
valami összeszerelőst nézek neki, csak még nem tudom hol :( itt nálunk nem nagy a választék.
jut eszembe
még szereti a vonatokat...esetleg ebből van ötletetek?
A Régió játékbolt honlapján nézelődj: [link]
Az én javaslatom a Jáva építőjáték(gyerekkorom nagy kedvence),vagy a Babylon.Mindegyik építőjáték,és nem is horror áron adják.Amúgy ezen a honlapon láttam sok fém építőt(700 ft-tól),esetleg többfélét is vehetnétek neki.
Boldog karácsonyt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!