Mit vennétek 12 éves gyereknek Karácsonyra?
Nem túl közeli, nem sokat akarunk rászánni, sokat xbox-ozik, de ahhoz rengeteg játéka van nem is biztos olyat vennénk, ami nincs már meg, ráadásul, mindig, csak azt kap, szerintem nem árt, ha kap valami más fajta játékot!!!
Rakéta labda zseblaborra gondoltunk, az már hülyeség lenne neki, van valami más ötletetek??? Várom a véleményeket, ötleteket!
Ez lenne a zseblabor, ezek kémiai, fizikai játékok, pattogó labdát gyárthatna vele! Szóval a saját vérét tuti nem csapolja meg:)
Nehéz,mert mindenki másnak örülne. Én például a mai napig imádom az ilyen kreatív készleteket,szóval nekem ha valaki mondjuk vesz egy készletet vagy bármi rajzhoz kapcsolódó dolgot azzal nem tud mellé fogni,de lehet,hogy éppen ez a lány herótot kap a kézművességtől.
Esetleg a szülei nem tudnak neked segíteni?Meg az ember szobájáról is sok mindent megtudhatsz,hogy mi érdeklni meg ilyesmi.. sajnálom,hogy nem tudtam segíteni:/
én CD-t javasolnék... nem ismerek olyan embert aki ne szeretné a zenét...
kérdezd meg tőle hogy ki/mi a kedvenc együttese/előadója... én ilyesminek mindig tudok örülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!