Miért ilyenek a 13-17 éves "nagymenő" fiúk?
84%-os. :DDD Ahogy látom te is hasonló helyzetbe vagy , mert én is alig tanulok még is csak 3 4-esem lesz :DDDD
A mi osztályunkban van 9 fiú, 18 lány. Szóval így a lányokhoz visszatérve hála istennek , nincs túl sok hp és kemény legény, hp értelmét lásd. Feketék fehéren című filmben :). Addig az évfolyamban falkába gyűlnek. De az meg fog nyugtatni, ha nem is most hanem később, hogy engem majd nagy eséllyel felvesznek gimibe, addig ők ... gyűjtő iskolába ;D A lányok kifognak égni, később pedig a kemény legények nem kellenek majd senkinek =)
így se kellenek hidd el :DD a kemény legények azért azok mert mindenük Devergo és hogy mekkora party állatok,igaz a lánynak tetszik az elején mikor éppen őt fűzi de mikor mennek bulizni a kemény legény más után néz mert ,,miazhogycsakegycsajomvan'' szóval...de persze van olyan is hogy sokáig ne adj isten örökre együtt maradnak...és még mindig a kérdésre válaszolva sohasem lesz vége mert a fiú akinek ,,k*rva'' volt a b.nője az értelmesebb lányok után néz de benne csalódik mivel nem engedni meg hogy egy sikátorban...érted... xd
És ez igaz a lányokra is szóval mindenki visszatér az eredetei ,,helyére'' szóval ez afféle körförgás :DD már ha így nézzük de van úgyis hogy egy fiú csak hülyít egy lányt hogy szereti blah blah blah...cask azért h smároljon vele vagy esetleg még több..aztán dobja és keres egy másikat lányoknál ritkábban igaz de előfordul.Szerintem most írtam egy regény egy általam elképzelt elméletről ami jó eséllyel egy kib*aszott nagy baromság xD De ez a téma le tud kötni mivel én is ,,benne vagyok'' :DDD Szóval ha elolvastad kedves kérdező akkor írd már meg hogy volt-e értelme le írni köszi :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!