Kislányom 12 éves egészséges szépen fejlődik viszont az egyik cicije szemmel láthatóan egyre nagyobb és szinte csak az fejlődik. Szerintetek érdemes lenne orvoshoz fordulni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 02:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmi baj. Más lánynak sem egyszerre fejlődik a két cicije.
2/9 anonim válasza:
Nekem is így volt. Azonkívül hogy az osztálytársaim előtt vércikinek éreztem ennyi idősen...semmi nem történt 15-16 éves koromra két teljesen normális mellem lett:) Egy pici méretbeli különbség van/volt a kettő között ( de állítólag ez sokaknak így van). de a 2 gyermekem szoptatása után ez is helyreállt, most teljesen egyforma.
3/9 anonim válasza:
Nem kell azonnal orvoshoz futni emiatt. Várjatok pár évet, és ha akkor sem áll helyre, akkor esetleg. Ez csak apróság most. Rengeteg ideje van még!
4/9 anonim válasza:
de ha annyira aggaszt a dolog, érdemes orvosi véleményt kérni...
inkább menjetek feleslegesen, mint késve
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj! Nekem is iylen volt, persze úgy 10-11 évesen és mostmár szinte teljesen egyenő a kettő.
13/L
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Én is így gondoltam és tudom hogy nem egyforma a két mell de aggódtam... kellemes ünnepeket mindenkinek!
2011. dec. 20. 00:06
8/9 anonim válasza:
Hogy lenne már rákos, kedves előző válaszoló ? Okok ? Tapasztalat ?
9/9 anonim válasza:
Nyugi, annak idején nekem sem egyformán kezdett nőni a két mellem. :) Aztán a másik is "belelendült". :) Ráadásul nekem csak 15 évesen kezdett nőni. Ne aggódj, majd a másik is elkezd nőni. :) Amúgy két teljesen egyforma cici nem létezik, ha nyáron kimész a strandra, láthatod, hogy még a felnőtt nőknek sem teljesen egyforma.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!