Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan akinek csúnya...

Van itt olyan akinek csúnya gyereke van? Hogy tudtátok elfogadni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 11:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Nem unalmas ez még?:) Számtalan gyereket látok a játszin, -nekem!- szépet és kevésbé szépet. De biztos vagyok benne, hogy az anyukájának Ő a legszebb gyerek a földön. Én is elfogult vagyok az enyémmel......, más is az övével....

2012. aug. 27. 11:44
 2/37 anonim ***** válasza:
97%
Nem hiszem, hogy jelentkezne itt valaki, akinek csúnya gyereke van. Legfeljebb egymás gyerekeiről tudnánk ezt megállapítani, a sajátunkról nem.
2012. aug. 27. 11:45
 3/37 anonim ***** válasza:
55%
Hát pedig igenis vannak kimondottan csúnya gyerekek...
2012. aug. 27. 11:48
 4/37 anonim ***** válasza:
67%
Második vagyok. Szerintem is vannak megdöbbentően csúnya gyerekek, de még mindig azt mondom, hogy a saját magáéról nem fogja beismerni senki. Esetleg ha közzétennénk itt pár gyerekfotót, meg lehetne állapítani, hogy kié a legrondább. Mert nem csak legszebb van, ugyebár.
2012. aug. 27. 11:52
 5/37 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a kérdező arra akar kilyukadni hogy szülés után még nehéz elfogadni a tényt hogy édesanyák vagyunk. és van egy kicsi csöppségünk aki kicsit ráncos, vagy piros foltokkal van tele az arca, és még nincs kisimulva kis pofija.

De ettől még nem csúnya, csak kell egy kis idő amíg elfogadja a tényt hogy anyuka és míg teljesen kitisztul a baba arca és testecskéje.

Különben számomra kicsit rejtélyes hogy hogy lehet egy olyan baba csúnya akit attól szülök akit mindennél jobban szeretek.Ha ránézek a lányomra a szerelmem arca tekint vissza rám:)

2012. aug. 27. 11:53
 6/37 A kérdező kommentje:

Az a vicces amikor egy ronda gyerek anyja dicséri másoknak a kölyköt, hogy milyen szép, aranyos stb.

Magát is becsapja.

2012. aug. 27. 11:54
 7/37 A kérdező kommentje:
Olyan gyerekekről van szó, akik kamasznak is csúnyák.
2012. aug. 27. 11:54
 8/37 anonim ***** válasza:
84%
A szülő a saját gyerekét szépnek látja!:D Olyan nincs, hogy csúnya gyerekem van jajaj! Érted?:)
2012. aug. 27. 11:55
 9/37 anonim ***** válasza:
92%
Ha szeretsz valakit szépnek látod. 36 éves csaj vagyok, ha lenne gyerekem akkor azt nézném, hogy mennyire bájos, kedves, tehetséges, érzelmes, melegszívű és akkor már meg is szépülne nekem, ha nem is annyira szép. Tény hogy vannak olyan szépségű gyerekek akiktől a lélegzetem is eláll és vannak a átlagos gyerekek. Viszont a gonosz gyerek, ha szép is megcsúnyul a szememben. Hogy tudnám elfogadni hogy csúnya. A gyerek változik, a szép gyerekből csúnya felnőtt lesz általában, és a csúnyából meg szép. Figyeld csak meg. Én szép gyerek voltam hát most nem igazán. :D De se baj, a lelkem szép viszont.
2012. aug. 27. 11:56
 10/37 anonim ***** válasza:
99%
Volt egy osztálytársam. Nyúlszája volt, és nem is volt egy szépség (lány). DE! Anyukája mindig csinosan öltöztette, olyan frizurákat font a hajából, mint egy mesterfodrász...tutiszáz, h neki ő volt a legszebb kislány a földön...és tudjátok a nyúlszája ellenére is nagyon kedvelt lány volt.... A kategória, meg "Kamaszok", nem hiszem h a csöppnyi babáról van szó...!
2012. aug. 27. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!