Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy ekkora büntit...

Normális hogy ekkora büntit kaptam?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, jeles tanulmányi eredménnyel, eddig max 10-ig engedtek ki, most viszont 12-kor jöttem haza.

A hajamban egy piros és egy kék tinccsel ami HAJSZÍNEZŐ volt tehát ki lehet mosni. Ráadásul anyáék ordibáltak velem amiért "érzeték a cigi füstöt meg hogy piáltam meghogy láttak egy nem túl bizalomkeltő sráccal meghogy nagyot csalódtak bennem" hát könyörgöm had szórakozzak egy kicsit!!

2 hónapig nem mehetek sehová...

2012. júl. 31. 11:37
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a szüleidet becsülöm, hogy a mai világban odafigyelnek rád, és nem akarják, hogy már most egy lecsúszott, rossz életű valaki legyél. Bulizni, pasizni ráérsz még bőven. És lehet, hogy most unod, hogy gyerek vagy, de később még visszasírod ezeket az időket.
2012. júl. 31. 12:41
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Majd unni fogod a felnőttlétet is, drága...

Mikor tényleg felnőtt leszel, és nem csak a buli részét veszed ki a dologból, hanem munka, pénzbeosztás, gyereknevelés...

Na, csak legyél felnőtt.

2012. júl. 31. 12:44
 23/53 A kérdező kommentje:
akkor most élem ki azt amit nem tudok majd kiélni felnőtt életemben a munka miatt
2012. júl. 31. 12:46
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Unod? Nagyon rosszul teszed. 18 éves vagyok de bármit megadnék azért hogy újra 14 lehessek.
2012. júl. 31. 12:46
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát te tényleg egy gyökér vagy. :D:D
2012. júl. 31. 12:47
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

Tudod nem mindegy, hogy ha majd 18 leszel, akkor úgy lépsz be a valódi felnőttkorba, hogy volt gyerekkorod, vagy úgy mint egy kiélt, leharcolt tyúk, akinek már semmi újat és izgalmasat nem fog nyújtani a felnőttlét. És még gyerekkora sem volt.

A felnőttlét egyik velejárója, hogy saját amagd mondasz nemet dolgokra, és nem a szüleid. Ha belemész ilyenekbe, pláne rendszeresen, akkor azt bizonyítod, hogy még nagyon kisgyerek vagy, nagy álmokkal. És igen, ilyenkor a szüleidnek kell még irányítani. Bizonyítsd nekik, hogy valóban érett vagy, és nem az ösztöneid vagy a többi kis csitri és ficsúr irányít.

:)

2012. júl. 31. 12:52
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

"akkor most élem ki azt amit nem tudok majd kiélni felnőtt életemben a munka miatt"

Pont úgy is fogsz kinézni 20 évesen, mint egy 40 éves.

2012. júl. 31. 12:54
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

A tinikor nem arra van, hogy kiéd azt, amit később nem tudsz.

Később is lesz időd élni, csak már jobban át fogod látni a dolgokat.

Van barátod.

Gondolom, nem vártok házasságig a szex-el. Na, egyszer nem figyeltek oda, és onnantól zárt ajtók, üvöltő baba, és gyerek mellett meló, suli...

(vagy abortusz, de az sem jó ám, ne hidd)

Szóval ne akarj most kiélni semmit.

Ezek az évek nem arra vannak.

2012. júl. 31. 12:54
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

ne szidjátok már a kérdezőt, teljesen rendben van, h unja azt, h gyereknek kezelik, aki ebben a korban nem így érezte, az nem (volt) normális.

nem lenne szar a kamaszkor, ha nem ez az érzés kísérné végig, h átjárnak a hormonok, de felfogásod alapján még gyerek vagy. ez így természetes.

mindezek tudatában SEM volt okés, amit tettél. most lehet azon vitatkozni, h sok v kevés az a 2 hónap, és egyáltalán ez-e a legjobb büntetés, a lényeg, h amit csináltál, az tényleg túlment a határon, még a 16 évesén is. és tényleg csalódást okoztál a szüleidnek, erre biztosan nem számítottak. "hadd szórakozzak??" ilyet, amit te csináltál, így mindenestől 18 alatt nem csinál senki normális ember. ez a felnőttek szórakozása, és még úgy sincs jó szemmel nézve. ha csak a 2 órás késés lett volna... de a sör meg a cigi... meg pasi... kicsit sok volt így.

azt ajánlom, viselkedj otthon szépen, bánd meg őszintén, ismerd be, h sok volt, és tényleg ne csinálj ilyet többet. ha rendes leszel, szüleid megenyhülnek majd, és kiengednek, hidd el. nem a rosszat akarják neked, hanem megelőzni az ilyen malőröket.

anno én ugyanígy bulizni akartam, háborogtam, titokban cigiztem is, piáltam is, de nagyon vigyáztam, h ne tudják meg, és soha nem mertem volna 2 órát késni, szíjat hasítottak volna a hátamból. ezért cserébe viszont engem 10-11-ig elengedtek nyári szünetben, és egyszer, a 18 éves barátnőmmel hajnali 2-ig is. láod, ennyit jelent a bizalom. de amint az óramutató beállt hajnali 2-re, bizony én már az ajtóban voltam!

2012. júl. 31. 13:28
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
azzal,hogy így viselkedsz csak azt bizonyítod,hogy gyerekes vagy.azthiszed azoknak a felnottek akik dolgoznak nincs idejuk szórakozni? amugy abból az egy szál cigibol lehet majd idovel egy doboz is,és a sorbol is lehet tobb.használd az eszed és ne tedd tonkre az életed mert még igenis GYEREK VAGY,ha felnott akarsz lenni,ahoz dolgoznod kell,fizetni a számlákat,kaját venned saját magadnak és nem a szuleiden fuggni.
2012. júl. 31. 13:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!