Ez szerintetek is hülyeség? Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nos, a problémám nem a világ legnagyobb gondja de nekem idegesítő.
Nagyon szeretek rajzolni. Ha valamelyik rajzom jól sikerül azt kiteszem a szobám falára, hogy fel is dobja kicsit a szobát. A szüleimet ez nem zavarja.
Pár nappal ez előtt az osztálytársaim váratlanul beállítottak hozzánk. (nem a barátaim, hanem a nagymenők...nem is értem mit kerestek ott) Feljöttek a szobámba, körülnéztek és hangos nevetésben, csúfolódásban törtek ki.
Mert hogy: "Ki kíváncsi a rajzaidra" meg "Ilyet csak a kisgyerekek csinálnak" Azóta is ezzel húznak az utcán, msn-en, telefonon. Nem értem a viselkedésüket. Nem vagyok egy Picasso de tényleg szeretek rajzolni és állítólag egy kicsit tudok is. Már ott tartok, hogy egyik fülemen be a másikon ki.
Ez tényleg ekkora hülyeség? Szerintetek?
"Már ott tartok, hogy egyik fülemen be a másikon ki. "
ez a helyes megoldás. amúgy megjegyezném és ezekután én is így állnék hozzájuk.
persze nem kötelező visszaadni a "kedvességet'" de jobbára az szokott kritizálni aki nem tud jobbat....
hagyd rájuk.
Ne foglalkozz velük!!:)
Én örülnék ha lenne egy ilyen hobbim,csak nemigazán van türelmem rajzolni...:S
Viszont ha te szeretsz nyugodtan csináld,a szobád pedig szerintem tök szines :))
Én a zenével vagyok ugyan így. Imádok gitározni, és nem egyszer fel is léptem már, de nekik gáz a stílusom, az ízlésem. Hagyd rájuk, mi, művészlelkek mindig ellentéteket váltunk ki:)
13L
Ez csak OK vagy INDOKLÁS.
Biztos utáltak és ezt használták ki OKNAK vagy INDOKLÁSNAK.
Az jó dolog hogy rajzolsz és van türelmed hozzá ha ők ilyenek veled ne törődj velük... Na és még egy dolog hogy lehetnek ők a "nagymenők" hogyha ilyen undokok..
Azért csinálják ezt veled mert ők nincsenek megnevelve és lusták ilyen dolgokat csinálni inkább olyanokat szekálnak akikre irigykedhetnének hogy van valami normális hobbijuk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!