Normális hogy ekkora büntit kaptam?
14 éves lány vagyok, jeles tanulmányi eredménnyel, eddig max 10-ig engedtek ki, most viszont 12-kor jöttem haza.
A hajamban egy piros és egy kék tinccsel ami HAJSZÍNEZŐ volt tehát ki lehet mosni. Ráadásul anyáék ordibáltak velem amiért "érzeték a cigi füstöt meg hogy piáltam meghogy láttak egy nem túl bizalomkeltő sráccal meghogy nagyot csalódtak bennem" hát könyörgöm had szórakozzak egy kicsit!!
2 hónapig nem mehetek sehová...
14 éves koromban 7-8 körül kellett hazaérnem mindig. Hajfestés meg szóba sem jöhetett semmilyen formában.
Ha ismernék a baráti körödet, meg, hogy hova jártok lehet másképp reagálnának.
Ezek után 2 hónap a minimum.
A nagyobb baj az, hogy úgy látom, nem értetted meg a korábbi kommenteket, pedig mind neked akart segíteni. Egy dolgot viszont muszáj tisztán láss: nagyon szerenél felnőtt módon viselkedni, pasizni, piálni, cigizni (nem a mennyiség a lényeg), gondolom a fajfentartó ösztönök is dolgoznak, de a lényeg, hogy gyerek vagy, akár tetszik, akár nem. És ez így van jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!