Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális hogy ekkora büntit...

Normális hogy ekkora büntit kaptam?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, jeles tanulmányi eredménnyel, eddig max 10-ig engedtek ki, most viszont 12-kor jöttem haza.

A hajamban egy piros és egy kék tinccsel ami HAJSZÍNEZŐ volt tehát ki lehet mosni. Ráadásul anyáék ordibáltak velem amiért "érzeték a cigi füstöt meg hogy piáltam meghogy láttak egy nem túl bizalomkeltő sráccal meghogy nagyot csalódtak bennem" hát könyörgöm had szórakozzak egy kicsit!!

2 hónapig nem mehetek sehová...

2012. júl. 31. 11:37
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen jogos a büntetés. És ez amit te leírtál mint szórakozás nem a te korosztályodnak való. Ennyi idősen max. 8ig irány a játszótér és a fagyizó. Eszem eldobom. -.-"
2012. júl. 31. 12:09
 12/53 anonim ***** válasza:
91%
Igen, jogos, lehet hogy a mai világban egy 14 éves nagy okos felnőttnek számít, de akkor sem az. Én 14 évesen sötétedésik maradhattam lent és hát túléltem. Most is csak 21 vagyok, szóval nem begyöpösödött öregasszonyként írom.
2012. júl. 31. 12:11
 13/53 anonim ***** válasza:
72%
ez még kevés is,az én tesóm 17 évesen késobb ért haza,de neki rosszabb volt,pedig o nem ivott és nem cigizett,egyszeruen csak elkésett.
2012. júl. 31. 12:18
 14/53 anonim ***** válasza:
84%

14 éves koromban 7-8 körül kellett hazaérnem mindig. Hajfestés meg szóba sem jöhetett semmilyen formában.

Ha ismernék a baráti körödet, meg, hogy hova jártok lehet másképp reagálnának.

2012. júl. 31. 12:21
 15/53 anonim ***** válasza:
78%
hja és én is 14 vagyok,de csak akkor lehetek kint 10-ig ha a ház elott ulok és ott beszélhetunk,másképp 8-kor otthon kell lennem.és egy normális minden normális szulo csalodik a gyerekében ha az ilyen.azzal,hogy így viselkedsz konnyen tonkre mehet az életed,mert ha már most ilyen vagy mi leszell késobb?
2012. júl. 31. 12:22
 16/53 A kérdező kommentje:
max egy sört ittam szal nem voltam részeg és egyetlen egy szálat szívtam el, a srác pedig a pasim....
2012. júl. 31. 12:26
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
A pasid?? :D:D Egyre jobb. xD
2012. júl. 31. 12:28
 18/53 anonim ***** válasza:
83%

Ezek után 2 hónap a minimum.

A nagyobb baj az, hogy úgy látom, nem értetted meg a korábbi kommenteket, pedig mind neked akart segíteni. Egy dolgot viszont muszáj tisztán láss: nagyon szerenél felnőtt módon viselkedni, pasizni, piálni, cigizni (nem a mennyiség a lényeg), gondolom a fajfentartó ösztönök is dolgoznak, de a lényeg, hogy gyerek vagy, akár tetszik, akár nem. És ez így van jól. :)

2012. júl. 31. 12:37
 19/53 A kérdező kommentje:
már unom hogy "gyerek" vagyok...
2012. júl. 31. 12:38
 20/53 anonim ***** válasza:
81%
Normális, 15 éves vagyok és 9kor kell otthon lennem.Kék meg piros tincs? Anyám ott helyben tépte volna ki. Lehet, hogy szigorú, de legalább meg van az eredménye. Nem fajulhat el mindenki.
2012. júl. 31. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!