Más is ennyire utálja az osztálytársait, vagy csak én érzek ekkora ellenszenvet irántuk?
Egyszerűen gyűlölöm őket.Nem mindenkit, de kb. a fele osztálytól, már hányingerem van.
Gonosz,irigy,bunkó,egoista,elmebeteg élőlények.
'Ha megtehetném addig ütném-verném őket,ameddig lélegeznek.'
<--Mostanában efféle gondolatok járnak a fejemben, pedig sosem voltam ilyen,mégis ezt váltják ki belőlem.:(
16/L
Én is utálom az osztályom felét, de megvan rá az okom. Igaz, barátaim is vannak, így elviselhető. Muszáj megtanulnod immunisnak lenni a hülyeségeikre, mert másképp bedilizel.
16/L
A középsuli nagy változást hozott az életembe,itt vannak barátaim,nem cikiznek állandóan mindenért,sőt nem is cikiztek eddig semmivel. Az új osztályomat imádom az álatlános sulisat pedig tiszta szívemből rühelltem! Nekem is voltak hasonló gondolataim,de próbáltam kitartani és oda se figyelni rájuk. Ha ráddszállnak és már a tanári figyelmezetetés se segít,a verés pedig szintén nem használ akk egysz próbáld meg túlélni a hátralévő időt amíg velük kell egy osztályba járnod,ha meg naon nem bírod akk menj át egy másik suliba.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!