Csak nekem van már most karácsonyi hangulatom? :O
Legszívesebben sütnék-főznék, narancsokat tennék a radiátorra, karácsonyfát díszítenék, ajándékokat csomagolnék. A levegőnek teljesen téli illata van, hideg van, sapkában ülök otthon és kesztyűben :D
Igaz nálunk sosincs igazán karácsonyi hangulat :( Anyukám mindig dolgozik, örülök ha hazaesik karácsonykor este 8-9-10-re, eszünk ajándékokat csomagolunk ki(amit nagyjából az utolsó pillanatban vesznek és csak hogy legyen valami, nem olyan ami hasznos és még örülnénk is neki :( ) és aztán ennyi. De nekem most nagyon nagyon karácsonyi hangulatom van.
Csak nekem?? :D
14/L
Nekem is nagyon .. Nagyon nagyon.:D
Már énis szivesen tervezném,sütnék meg ilyenek..:)
nekem mindig kedvem lenne hozzá. csak nyáron/tavasszal nincs hozzá olyan idő, stb de amint beköszönt a hideg idő nekem már igen..
addi is HALLOWEEN!
a karácsonyig még 2 hónap:// és 21!!! ig suliba kell járni:( a szívem mélyén várom, de tudom, hogy sokára lesz:( :) nekem még nincs karácsonyi hangulatom, bár nagyon szívesen csinálnám ezeket:)
14/L
Nekem nincs. De egyébkánt a média hatása. Már a teszkóban meg mindenhol "Boldog karácsonyt!" kívánnak, mindenhol díszítenek már. Marketing az egész. Egyébként én is nagyon várom a karácsonyt, de még nincs olyan hangulatom.
15/L
nekem is ... nagyon
várom azt a reggelt amikor felkelek kinézek az ablakon és nagy hó van, és esik is a hó :)
De ez még késöbb lesz
Magát a karácsonyt nemigazán szeretem, csak a telet:) Ajándékokat kapni se, mert nem valószínű, hogy örülök neki, ezért szüleimtől hasznosat kérek(elmegyünk hangszer/művészkellékesbe és vásárolunk egy nagyot*-*), nagyszülőktől, távolabbi rokonoktól pénzt, barátoktól meg jönnek a kacatok:D
14L
Boldog karácsonyt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!