Csak nekem van már most karácsonyi hangulatom? :O
Legszívesebben sütnék-főznék, narancsokat tennék a radiátorra, karácsonyfát díszítenék, ajándékokat csomagolnék. A levegőnek teljesen téli illata van, hideg van, sapkában ülök otthon és kesztyűben :D
Igaz nálunk sosincs igazán karácsonyi hangulat :( Anyukám mindig dolgozik, örülök ha hazaesik karácsonykor este 8-9-10-re, eszünk ajándékokat csomagolunk ki(amit nagyjából az utolsó pillanatban vesznek és csak hogy legyen valami, nem olyan ami hasznos és még örülnénk is neki :( ) és aztán ennyi. De nekem most nagyon nagyon karácsonyi hangulatom van.
Csak nekem?? :D
14/L
Nekem még nincs.
Inkább vásárlás hangulatom van, mint minden nap. :( Pedig ma vásároltam.:D
Meg nyaralni akarok már, de közben azért nem akarok elballagni, a kettő együtt meg nemmegy.
ezvan.
14/L
Nekem még nincs karácsonyi hangulatom.
Főleg most nem. Ma voltunk temetőbe, a távoli rokonok sírjainál. Nagyon sok olyan hatás ért, amit még rendbe kell tenni magamban, sok mindent megértettem és előjött néhány régi emlék mamámról és arról a testvéréről, akit én is ismertem. Szóval most inkább gyászos a hangulatom, mintsem karácsonyi.
Nem érzem a karácsonyi lázat, most összejöttek a dolgok és nagyon elegem van mindenből, nem tudom kire számíthatok, nem tudom, kivel hányadán állok, úgy érzem, összeesküdött ellenem a világ..:(
16/L
Nem, nem csak neked van, itt vagyok én is, ugyanezeket érzem, gondolom amiket Te kedves kérdező. Már alig várom, hogy essen a hó, én meg bent a jó meleg lakásban süteményt sütve, hallgatom a jó kis karácsonyi slágereket, vagy ülök egy jó kis karácsonyi vígjáték előtt, forró teát kortyolgatva, meg,hogy végre vásárolhatok a családnak, rokonoknak,ez is nagyon fokozza hangulatot. Most nekem is nagyon korán kezdődött ez a karácsonyt váró hangulatom, de igazából én úgy vagyok vele, hogy az egész decembert, sőt már a november végét is várom nagyon,magát az Adventet, a készülődést , a Szenteste már ,,csak" egy hatalmas ráadás,minden megkoronázása.:) <3 Egyszerűen elmondhatatlanul csodás számomra minden ami a készülődéssel kapcsolatos, a narancs, a fahéj illata, a sütés, főzés, kimegyek és érzem a hideg illatát stb... Imádom!!! Várjuk együtt!:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!