Sokszor nem volt már karácsonyi hangulatom karácsonykor, mit tegyek, hogy legyen?
Hát valszeg..nekem apám kiabál xD sztem..tegyél pl..fahéjrudat..meg narancshéjat a radiátorra..öltözz fel csinosan..és próbáld átérezni..hogy ez egy fontos , meghitt ünnep... ennél jobbat nem tok :DxP
xoxo
Amíg szülőkkel él az ember és ők így állnak hozzá, borzasztó nehéz. Nekem is azóta ment el a kedvem. Meg volt, amikor Zámbó Jimmyt kellett hallgatni, az tette be a kiskaput. Amikor elköltöztem otthontól, a párommal a sokadik karácsony már magányosnak tűnt, de nem akartam műmosolyt, rángatózást...
A párommal templomban is voltunk, gyertya, fa, díszek, zene... de valahogy minden az ajándékokról szólt.
És most tudod mi van? Született egy kisfiunk.
NA AZÓTA KARÁCSONY A KARÁCSONY. :)
Már nem a pénzről és a kiabálásról szól a szüleimnek sem. Hanem az együttlétről, a nevetésről, és senkit nem érdekel, hogy ki mennyiért vásárolt ajándékot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!