Sokszor nem volt már karácsonyi hangulatom karácsonykor, mit tegyek, hogy legyen?
Nekem már a készülődés időszakában van karácsonyi hangulatom. Az év legszebb ünnepe a KARÁCSONY.
Igaz elfáradok a sok melóban,hogy minden oké legyen, de hát ez ellen nem tudok mit tenni.
Tudom, hogy a szüleid viselkedése nagyon lehangoló lehet, de csak azért se add fel!
Kezdj el mondjuk december elsején ráhangolódni, talán a lelkesedésed átragad rájuk is.
Karácsonyi dekorációk: ablakmatricák, illatosítók (karácsonyi, vagy fahéjas illatban), adventi naptár, koszorú...ezeket sk is készítheted. Szoktál kézműveskedni?
Engem a karácsonyi zene nagyon fel szokott dobni. :)
nagyon egyszerü szerintem készics elö mindent te szerved az egésszet vedd ki a munka folyamatokbol a részed.
egyszoval csináld te a karácsonyodat és amit te cisnálsz az fog tetszeni a leg jobban
Én már nagyon várom a Karácsonyt..(: Igaz , még van két hónap , de seperc alatt elrepül(: Mi Mikulás után kezdünk el készülődni a Karácsonyra általában...(: Tegyél így Te is.. diszitsd fel a szobádat , a lakást..ablakmatricák, karácsonyi diszek...ha esetleg nincsenek diszeitek..készits! menj el valami kreativ boltba , és vegyél kézműves dolgokat (:
süss mézes sütit , hallgass karácsonyi zenét. készits a szüleidnek valami apróságot , az ünnep alkalmából :)
karácsony este , tegyél almahéjat , narancshéjat , fahéjrudat a radiátorra ..guyjts gyertyákat (vannak kifejezetten illatgyergyák , és ezekből általában van "karácsonyi illatváltozat" is )
Remélem tudtam valamit segíteni (:
Kellemes Ünnepeket (: (így előre is :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!