Csak nekem van most karácsonyi hangulatom?
Figyelt kérdés
nem értem pedig itt a szép nyár vége nálunk hideg van lehet hogy azért :S2011. aug. 12. 08:18
1/7 anonim válasza:
hát a karácsonyi hangulat nagyon korai még...és furcsállom is,hacsak nem Alaszkában,vagy épp Szibériában élő magyarként tetted fel ezt a kérdést.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom :D de mi vagy 5 éve a legjobb barátnőmmel már szeptemberben karácsonyosat játszottunk... :D meg bekapcsoltuk a Mennyből az angyalt meg ilyen karácsonyos izéket...anyámék meg csak néztek :D meg volt neki ilyen zenélős karácsonyfája és azt is :D
6/7 anonim válasza:
Mostanába nekem is van. Meg volt egy bolt is, ami nyitva volt és tele volt karácsonyi cuccokkal, ehy hotelben meg mikulásos tábla.... :D Tehát nem csak neked.
7/7 A kérdező kommentje:
megnyugodtam :D :D
2011. aug. 12. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!