Semmi karácsonyi hangulatom nincsen. Lehet ilyet valahogy "csinálni"?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 21:53
1/12 anonim válasza:
Ebben a hóesésbe nincs??? hát az nagy bajXD Hallgass karácsonyi zenéket, süss mézessütit, hátha megjön:)
2/12 A kérdező kommentje:
rühellem ezt a nagy hóesést....hideg és fujj...és ijen időben voltunk ma bevásárolni...
2009. dec. 19. 21:56
3/12 anonim válasza:
IMÁDOM A HÓESÉST egésznap kinn voltam szánkóztam meg koriztam ,nekem sincs karácsonyi hangulatom
4/12 anonim válasza:
Én is megszívtamma a bevásárlással, igyál egy kis forraltbort, és egyből megjön az ihlet :)
7/12 anonim válasza:
nekem sincs:( utálom a hót mert mindig elesek.jó anélkül is télen.legyen tavasz nyár és boldogság
8/12 anonim válasza:
már nekem is elmúlt, kb 15 éves korom óta semmi, talán majd ha lesz saját családom megint előjön kcsit:)
20/F
9/12 anonim válasza:
Ha utálod a havat, akkor mi az istennek akarsz karácsonyi hangulatot? Amúgy attól függ mit jelent neked, szerintem pl NEM magyar nyelvű karácsonyi zenékre elég hangulatos lehet főleg ha van hóesés de azt is csak is kizárólag nézni szabad az ablakból mert kint már nem olyan élvezetes.
amúgy szerintem ez egész jó, írd be youtubeba Louis Amstrong - Zat You Santa Claus
10/12 anonim válasza:
Díszítsd ki a szobádat karácsonyosra és hallgass karácsonyi zenéket
Ha ez se jön be,akkor add fel... Még van 4 napod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!