Más is ennyire utálja az osztálytársait, vagy csak én érzek ekkora ellenszenvet irántuk?
Egyszerűen gyűlölöm őket.Nem mindenkit, de kb. a fele osztálytól, már hányingerem van.
Gonosz,irigy,bunkó,egoista,elmebeteg élőlények.
'Ha megtehetném addig ütném-verném őket,ameddig lélegeznek.'
<--Mostanában efféle gondolatok járnak a fejemben, pedig sosem voltam ilyen,mégis ezt váltják ki belőlem.:(
16/L
Szia. Totál megértelek! Gyűlöltem általánosba járni, mert idióták voltak az osztálytársaim! A fiúk csak a sex-szel voltak elfoglalva, a lányok meg áskálódtak egymás ellen. A középsuli már jobb volt, de leginkább azért, mert simán ellógtam az órák felét, amikor jobb dolgokkal töltöttem az időm. :) :) :) (itt hozzá tenném, hogy utána 5-ösre vigyáztam mindenből félévi és évvégi vizsgán, tehát nem azt mondom, hogy bukj meg vagy lógj!)
Most hogy már dolgozom, rájöttem, hogy hiába van vége a sulinak, egy munkahely is hasonló, hisz különböző emberek vannak, és el kell őket viselni. :) :) :)
Kitartás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!