Rajtakaptam a lányom, mit tegyek?
Szia! Én is 15 éves koromban cigiztem egy ideig.2éévig,nem buktam le soha.NApi 1-2szál volt. S utána rájöttem,hogy gáz,meg büdös meg társai és letettem. Keresztanyum uj munkahelye miatt már 8éve cigizik s nem tudja letenni.
Szerintem a lányod is le fogja tenni..idővel.
1. : nem értem, h h nem vette észre kedves anyuka/apuka, h a lánya dohányzik. 2évig nem tűnt fel önnek?
2. : az 1.ből kifolyólag szerintem kamu a kérdés...
3. :ha mégsem, akkor azt tanácsolom, h ne tegyen semmit, ha tiltja akkor mégtöbbet fog szivni :)
15F, szintén dohányzó
kedves előző!
esetleg elkerülte a figyelmed a cím alatti leírás, szívesen segítek, idézem:
"A lányom jó tanuló, szorgos, illedelmes. Nem az a bandázós-alkoholizálós kamasz akik mostanában vannak.. 15 éves lány, é rendszeresen cigizik. Éreztem én rajta, hogy cigi szagú de azt mondta, ahová beültek (teraszos kávézó részen) melettük cigiztek. Megbíztam benne.."
ezért nem "vette észre" az anyuka.
Ott rontottad el hogy amikor lekezelően közölte hogy !!!13!!!! éves kora óta cigizik nem kented jól arcon. 18 éves vagyok, de a saját ép eszemtől felfogom hogy a szánalmas kisfiúk és kislányok tizenévesen divatból cigiznek, mert menő. Szerinted a lányodnak 13 évesen a sok stressz vagy talán nikotinhiány miatt kellett rágyújtania? Nem. Szimplán azért mert menő. A lányod vagy feltűnési viszketegségben szenved, vagy a menő haverok viszik bele a mókába. Ígyis úgyis ostoba. El kell vele beszélgetned, vidd el a korházba és mutass meg neki egy végstádiumban lévő tüdőrákost. A nagyapám az volt... Aztán majd meggondolja kétszer is!!!! Gondolj bele 13 évesen cigi--->18 évesen elmegy egyetemre füvescigi---->aztán keményebb dolgok, mert a ciginél nem vágtad jól arcon hogy mit képzelsz te kis 15 éves szaros. Részemről ennyi a véleményem.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!