Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves lányom 6 napja alig...

14 éves lányom 6 napja alig eszik, azt mondja semmi baja csak nem éhes. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 19:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
58%
Fogzástól is lehet, vagy egyszerűen csak tényleg nem éhes.Én ilyenkor nyáron alig eszem valamit, mindig fogyok pár kilót. Annyit meg úgy is eszik ami elég neki szerintem.
2012. máj. 21. 19:27
 2/29 anonim ***** válasza:
88%
bocsánat azt hittem 14 hónapos!
2012. máj. 21. 19:28
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a fogzást felejtsük el, viszont a többi szerintem megállja a helyét.
2012. máj. 21. 19:29
 4/29 Kerria ***** válasza:
100%
szerelmi bánat? lelki sérülés? iskola?
2012. máj. 21. 19:29
 5/29 anonim ***** válasza:
48%
Kamaszkori depi. Majd kinövi.
2012. máj. 21. 19:31
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a szerelmi bánat jutott az eszembe. Én is nagyon keveset ettem olyankor :/ :)
2012. máj. 21. 19:32
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Amiket előttem írtak mind-mind okozhatja a nem evést.

Én pl. mielőtt megjön alig tudok enni. Előtte egy héttel rengeteg, előtte 1-2 nappal és amikor megjön aznap, akkor alig. Nagyon nehezen tudok letuszkolni bármit is a torkomon, még a víz sem szokott jól esni, pedig egyébként nagyon sokat iszom.

Esetleg ilyesmi is közrejátszat.

Ha nem múlik pár nap múlva az étvágytalanság, forduljatok orvoshoz! :)

17/L

2012. máj. 21. 20:10
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

mensi Vagy depis

én hetek óta alig eszek mert nagyon rossz kedvem van

csak azért eszek vacsorára is valamit mert anyám folyton ordít hogy mit ettem kivel mibajon még minden és mivel nagyon tapló anyám van ezért eszek viszont utána borzasztó rosszul vagyok

csak kináld neki a kaját de ne kezd el kérdezőskõdni hogy mit evett Mikor mert arra én se akarok válaszolni ezért kamuzok

ne vidd orvoshoz nyugi nem lesz baja és hidd el ha nem is elötetek fog enni de fog enni csak lehet hogy a szobájában

2012. máj. 21. 20:27
 9/29 anonim ***** válasza:
82%
első.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SIROK.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD amúgy tényleg a szerelmi bánat..
2012. máj. 21. 21:50
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

elsőn jót nevettem :DDD

amúgy szerintem fogyózik, csak nem akarja neked megmondani, amit tökre megértek, ha te is olyan vagy mint anyám :D (jajj kislányom nagyon jó alakod van, nem kell lefogynod, ne akarj másoknak megfelelni, még a végén elfogysz, egyél már mert megbetegszel, etc....:D)

2012. máj. 21. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!