14 éves lányom 6 napja alig eszik, azt mondja semmi baja csak nem éhes. Mitől lehet?
Amiket előttem írtak mind-mind okozhatja a nem evést.
Én pl. mielőtt megjön alig tudok enni. Előtte egy héttel rengeteg, előtte 1-2 nappal és amikor megjön aznap, akkor alig. Nagyon nehezen tudok letuszkolni bármit is a torkomon, még a víz sem szokott jól esni, pedig egyébként nagyon sokat iszom.
Esetleg ilyesmi is közrejátszat.
Ha nem múlik pár nap múlva az étvágytalanság, forduljatok orvoshoz! :)
17/L
mensi Vagy depis
én hetek óta alig eszek mert nagyon rossz kedvem van
csak azért eszek vacsorára is valamit mert anyám folyton ordít hogy mit ettem kivel mibajon még minden és mivel nagyon tapló anyám van ezért eszek viszont utána borzasztó rosszul vagyok
csak kináld neki a kaját de ne kezd el kérdezőskõdni hogy mit evett Mikor mert arra én se akarok válaszolni ezért kamuzok
ne vidd orvoshoz nyugi nem lesz baja és hidd el ha nem is elötetek fog enni de fog enni csak lehet hogy a szobájában
elsőn jót nevettem :DDD
amúgy szerintem fogyózik, csak nem akarja neked megmondani, amit tökre megértek, ha te is olyan vagy mint anyám :D (jajj kislányom nagyon jó alakod van, nem kell lefogynod, ne akarj másoknak megfelelni, még a végén elfogysz, egyél már mert megbetegszel, etc....:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!