Miért mondja azt a doki hogy ha a babám nem eszi meg a HA-s tápszert csak a simát akkor nem éhes? És ne adjak neki simát. Szerintetek?
Gondolom okkal kapja a HA-s tápszert?! Ha nem eszi meg azt a fajtát akkor próbálj meg másikat. Az én lányom se eszi meg mindegyiket. Próbálgatni kell. Egyébként ha nagyon éhes lenne, akkor tényleg megenné... Tapasztalat! De amit nem szeret azt ne add neki, mi sem esszük meg amit nem szeretünk...
Mennyi idős a babád?
Akkor szerintem is felesleges ez megvenned, mert jóval drágább a sima tápszernél.
Én mindig a háziorvossal irattam fel és ő azt írta amit én mondtam. Persze a korának megfelelőt. Mi a Beba 1 Aktív nevezetű tápszert kaptuk és nagyon szerették. Csak sajna tejallergiás lett és át kellett térnünk a HA-ra. de ez nem tartozik a kérdéshez :)
Második voltam.
Ha nem tejérzékeny a baba, akkor felesleges a HA-tápszer.
Persze, a dokinak tök mindegy, ha a gyereked ordít az éhségtől. Szerintem arra gondolt, hogy ha valaki nagyon éhes, akkor bármit megeszik. Hát elég nagy idiótaság ez.
Amúgy is a sima tápszerek sokkal jobbak, mert azok módosított tehéntejből vannak, a HA tápik legtöbbje pedig szójából.Arról nem is beszélve, hogy sokkal rosszabb az ízük, mint a simának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!