7 hetes babám kb.1,5 hete tápszert is kap, mert nem elég a tejem. Valaki azt mondja, hogy először tejet, utána tápszert adjak. Valaki, hogy egyszer egyiket, másszor másikat. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 17:23
1/8 anonim válasza:
Szerintem eloszor a tejet, aztan annyi tapszert, amennyit elfogad. Egyen minel tobb ertekes tejet, mert forditva, ha eloszor tapszert kap, nem tudod mennyit adj neki, mennyi tejet fog meg utana szopizni.
2/8 anonim válasza:
Én ezért kezdtem el lefejve adni neki az anyatejet.És láss csodát azóta elég neki csak a tej és még a fagyasztóba is kerül.Különben elapadt volna,mert a babám elfáradt a cicin.Most 4hónapos.
4/8 anonim válasza:
De tutira kevés a tejed? Szopi után sir? Szoptass minnél gyakrabban,hátha termelödik több. Méred mennyit szopik?
5/8 anonim válasza:
Én az urtica urens ch 5 szoptatós bogyót szedtem az első 3-4hónapban.2éves a kisfiam és még mindíg cicizik.Sosem kapott tápszert.próbáld ki 600ft körül van egy dobozzal nagyjából 2 hétre elég.Rengeteg tejem lett tőle.Igaz inni is kell sokat meg sok leves.
6/8 anonim válasza:
Szia először szoptass, utána adj neki tápszert, amennyit megeszik. És soha ne hagyj ki szoptatást étkezésnél, attól nem lesz több, ha "gyűjtögeted". Az a lényeg, hogy minél többször kiürüljön a mell, mert ha gyűjtögeted, kevesebb fog visszatermelődni.
7/8 xStefix válasza:
Először szoptass, utána tápszer, szigorúan.
Ha fokozatosan (2-3 naponta pár tíz milivel) lecsökkented a tápszer-adagokat és közben gyakrabban, a korábbi időközöknél hamarabb megszoptatod (amikor jelzi, hogy éhes), akkor akár vissza is jöhet a szükséges mennyiség és elhagyhatjátok a tápszert.
Ha ezt nem teszed meg és pláne, ha a táppal kezdesz, akkor igen valószínűen el fog apadni a tejed előbb-utóbb.
8/8 anonim válasza:
Én is így vagyok. Először szoptass, aztán tápi, mert ahogy az előttem szólók írták, stimulálod a melled, hogy több tejet termeljen (bár nekem nem lett több, akár mit csináltam), a másik dolog, hogy a cumisüvegből sokkal könnyebben jön a kaja, és nem fog kelleni neki a cici, mert "dolgozni" kell rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!