18 éves lányom nemsegít valami sokat. Másnak is ilyen a 18 éves lánya? Szeintem már nagy ahoz hogy bordel legyen a szobájában
Az érettségi egy nagy kalap... kibúvó szövegnek nem utolsó mindenesetre.
Én is készültem érettségire, sőt, anatómia vizsgára is, ami kb. 100x nehezebb, mégis volt időm segíteni, ha megkértek, v már untam a tanulást.
A szobája pedig az ő dolga, amíg csak ott csinál rendetlenséget, ne törődj vele. Ha megunja, majd elpakol.
én 22 vagyok, minden házimunkát én végzek, mert anyám külföldön dolgozik, ha nincs itthon teljes mértékben átveszem a munkát. Sokszor fárasztó, én is csinálom a sulit, dolgozom is hetente több napot, ezért a saját szobámra semmi erőm és kedvem.. a többi helyiséget tisztán és rendben tartom, amennyire lehet, de valamiért mindig a szobám az utolsó, aminek nekiállok.. talán mert nem is szeretem és nem sokat vagyok benne.
Na mind1, szerintem egyszerűen mond meg a lányodnak, hogy legyen szíves ma pakoljon el ő, holnap mosogasson ő, segítsen kiteregetni, te vasalsz ő hajtogasson, addig is beszélgettek, segítsen az ebédnél/vacsoránál, megtanítod főzni ha nem tud még.. te legyél az okosabb és ne erőltesd túlságosan, mert az csak rosszabb lesz.
takarítani én speciel utálok anyámmal, inkább megcsinálom egyedül, de ő ne legyen ott - bár mindennek így vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!