Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves gyermek /gyermeketek...

13 éves gyermek /gyermeketek mivel tölti a vakációt?

Figyelt kérdés
írhatnak szülők és gyerekek is, a mieink most kézműves táborban vannak, de előtte csak a net volt, hiába mentünk mi szülők sétálni, bicózni, ők nem akartak jönni... talán túl fáradtak voltak, remélem nem csak azzal telik a nyár
2009. júl. 9. 08:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
14/L Hát én nyáron inkább a tesómmal meg az ő barátaival szeretek lógni(ő 16 éves),van a közelünkben egy tó és oda járunk le.És egyet értek én se szeretem a táborokat mert az nem igazán szabadidő,meghatározott programok,meghatározzák mikor kelj fel stb... Viszont,hogyha megbízható akkor esetleg kicsit szabadabb teret adni neki és kirúgni a házból,hogy menjek egy kicsit szórakozni;)Bár ha esetleg valami olyan tábor is van ami őt érdekli az se egy rossz ötlet de szerintem ez a program választás az ő ízlésétől függ.Én is szeretek a gép előtt ülni és nehéz volt eddig kirobbantani előle,viszont sokkal jobban éreztem magam mikor 2 éve először szántam rá magamat,hogy kimenjek a nővéremékkel a tóhoz. Sokkal jobb a társaság mint egyedül gubbasztani a szobámban. És szerintem a térlátása is tágul-->okosabb dolgokat tud kieszelni,jobb a logikája-->>könnyebb tanulnia;)
2009. dec. 25. 17:33
 22/23 anonim ***** válasza:

én egész nyáron legjobb barinőmmel pletyóztam, moziztam.

12/L

2010. jan. 6. 15:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Sajnos az a gond, hogy atz ennyi idős gyerekek csak mondják, hogy unatkoznak, de nem sok mindent tesznek azért, hogy a szünidejük tartalmasan, élményekkel gazdagodva telljen. Most írok pár ötletet, ami beválhat:

- Állatkert,

- Vadaspark,

- Strand,

- Közös sütisütés,

- Meglátogatni az egyik nagynénit,

- Közös bevásárlás,

- Fagyizás,

- Dinnyeevés,

- Múzeum,

- Vasúttörténeti park,

- Faluban elsétálni a tehenészetbe,

- Megnézni az aratást minél közelebbről,

- Sókerámia,

- Origami - papírhajtogatás,

- Napóra készítése,

- Focizás,

- Gyom gyűjtése és lepréselése,

- Palacsintasütés,

- Könyvtár,

- Klasszikus képeslapot/levelet írni a nagymamának, elvinni a postára feladni,

- Gyöngyfűzés,

- Biciklizés,

- Gyerekszoba díszítése különböző - saját kezűleg készített - motívumokkal,

Remélem, hogy tudtam segíteni! Ha valakinek még segíthetek, írjon nyugodtan (ide, a gyakorikerdesek.hu -ra)! Kellemes szünidőt, és jó időtöltést kívánok minden tanulónak!

2011. jún. 7. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!