Várjátok már a vakációt?
Várom, persze, hogy várom. Nem fogok unatkozni egy percre se. Megyünk túrázni, piknikezni. Megyünk Balatonra. Kosártábor kihagyhatatlan. Strankosár, strandfoci szintén. Koncertekre szintén kimegyünk. Szóval unatkozni tuti nem fogok.
Ha pedig éppen nincs semmi program, otthon csinálunk vmit (bár ez ritkán lesz)
17/L
Utolsó,jó neked.:)
Én itthon fogok nagyjából egész szüneten gubbasztani mert a szüleim dolgozni fognak nekem meg a tesóimra kell vigyázni...Remélhetőleg a legjobb barátnőm jön majd 2 hétre a szomszédba,és akkor fogunk egy kicsit csavarogni.:)
Tavaly énis megszerettem volna az osztálytól szabadulni...Kiközösítettek folyton,nagyon rossz volt.Erre az évre rendeződött minden,kiderült hogy az osztály csitrije mondta mindnekinek hogy ne szóljanak hozzzám.Most a csitri van árnyékba,kb.mondhatjuk úgy hogy lesz@rják őt.Végülis,kiérdemelte.
Amúgy negyedikes vagyok.
10.39 vagyok.
A tesóiddal is tudsz programokat szervezni. Menjetek el strandra a barátokkal meg a tesókkal. Menjetek sétálni a természetbe, esetleg egy délutáni fagyizás biztos belefér. Vagy csináljatok biciklitúrákat. Este szervezhetsz egy grillpartit/bográcsozást stb. (Nagyon jó tud lenni.) Ha a tesóid még kicsik esetleg lefekszenek te meg óránként rájuk nézel vagy akár egy kempingágyon az udvaron is meg lehet oldani és úgy szem előtt vannak. (Ez persze csak udvarral működik) De ha nincs udvar, akkor lementek vhova egy rétre/erdőbe és ott csináljátok ugyanezt.
Am biztos nem dolgoznak a szüleid napi 24 órát, tehát tuti van olyan, amikor szabad vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!