Holnap felvételi! Várjátok már?! Ki mennyire izgul?
Én bevallom, nagyon izgulok :/
Pedig nagyon nagyon sokat gyakoroltam. De félek, hogy amikor ott leszek, teljesen beijedek, és még azt sem fogom tudni megoldani, ami egyébként nagyon könnyű.
Mit tehetnék, hogy NE izguljak (ennyire) ?! .. :/
Te mit csinálsz az izgulás ellen?!
Szia
Én is holnap írom, és nagyon izgulok.Ma még iskolába sem mentem :D.Én is nagyon sokat gyakoroltam rá (főleg matekra).
Ne gondolj rá, hallgass zenét, nézz filmet stb.De gondolj bele, ha sokat gyakoroltál rá akkor nem lesz probléma vele :D.Nyugi menni fog az!:)
Sok sikert!
14/L
Én tavaly írtam :)
Én is nagyon féltem,de a szóbelin még jobban. DE egyátalán nem volt vészes,sőt mivel a legrosszabra készültem,kifelyezetten könnyűnek tűnt.
Aztán felvettek oda,amit elsőnek jelöltem meg :)
Pihenjetek sokat,nyugodjatok meg és sok szerencsét. Drukkolok!
Holnap írom.
Annyira nem izgulok, csak a matek miatt. Arra is csak azért mert soha nem voltam belőle túl jó tanuló 3-as 4-es között álltam. Ezen a héten minden nap csináltam 10 matekpéldát, remélem menni fog. A kiszámolásokat tudom, mindössze az igaz-hamis állítások nem mennek :S
Sok sikert mindenkinek! Sikerülni fog! Ne feledjétek ez, csak egy tesz, ami felméri melyik iskolával birod tartani a tempót!
MAgyar miatt izgulok:(
Matek miatt is de nem annyira
Magyarból az ábrázolást gyakoroltam. (alany,állítmámy,tárgy, bla...bla..)
Meg az i képzős szavakat, valamint a j, és ly-s szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!