Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Várjátok már a vakációt?

Várjátok már a vakációt?

Figyelt kérdés
Én igenis meg nemis...Unatkozni fogok nyáron.Nem látom majd a barátokat(L) :( Csak párat.
2010. máj. 24. 10:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%

Előző vok... de így lett tavaly 135ezer ft-om (H) és megtudtam venni a kiszemelt motort :P

17/f

2010. máj. 24. 12:50
 12/30 anonim ***** válasza:
80%

igen nagyon :)

megyek nyaralni és végre találkozhatok a barátaimmal :)

<3

de kb 1 hétig utána hazakell jönnöm mert bukok matekból és matekozhatok egész nyáron :'(

2010. máj. 24. 13:37
 13/30 A kérdező kommentje:
Huhh az rossz.:( Szurkolok hogy sikerüljön!
2010. máj. 24. 13:59
 14/30 anonim ***** válasza:
85%

hát igen :(

nagyon köszi :)

remélem is h sikerül mert nem szeretném ujra járni a 9.ediket... :/

2010. máj. 24. 14:15
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

Szeptember 1.-je óta várom már a nyarat;)

Akiket szeretek a suliba azzal úgy is tudok találkozni,akiket meg nem azokkal legalább nem találkozok:D

Unatkozni én sem fogom:)

Strand,bulik,haverok,kirándulás,séta,biciklizés,nyársalás,spontán programok:)

A testvéreiddel is tényleg sok mindent lehet csinálni.

Már annyira nem is kicsik,pl. biztos élveznék a sütést.Egyszer-egyszer süthetnétek közösen valami egyszerű sütit,a szüleid biztosan örülnének neki.Persze,azért utána rakj rendet.Elmehettek sétálni a parkba,esetleg moziba megnézni vmi mesefilmet,kimenni a rétre/kertbe napozni,mesélhetsz nekik stb.

15/L

2010. máj. 24. 15:27
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
Várom:D:D tök jó lesz végre azt kijelenteni,hogy 2 és fél hónapon keresztül semmit sem kell tanulnom,lustálkodhatok,ameddig akarok,mehetek,amerre akarok(csak anyum szólhat bele persze).És végre azt is kijelenthetem,hogy megszabadultam a fiúktól.Sajnos a barátnőimtől is elkell búcsúznom,de velük sokszor találkozgatunk majd:D
2010. máj. 24. 15:41
 17/30 anonim ***** válasza:
37%
sajnos nem, me nem tok talizni a szerelmemmel:(
2010. máj. 24. 15:54
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

Igen, nagyon. Pihi, csavargás, nyaralás, csibetábor, stb. ^^ :)

14/l

2010. máj. 24. 17:45
 19/30 anonim ***** válasza:
79%

perszee:D:D

amugy nem tudsz táborba menni? szóval szerintem biztos van oviba meg suliba napközis tábor:D ott vannak más iskolákból is és rengeteg barátot lehet szerezni:)

én tavaly voltam először és nagyon jó volt.:Dlett vaagy 20 új haver:D

13/L

jah.:Dén táborok,házibulik[ottalvósak],balatoni bulik...:D[persze nem disco,hanem haveroknál:D]

2010. máj. 24. 18:16
 20/30 anonim ***** válasza:
48%
én is nagyon várom :D csak az a baj hogy akkor nem láthatom egész nyáron a szimpátiámat :(
2010. máj. 24. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!