Várjátok már a vakációt?
Előző vok... de így lett tavaly 135ezer ft-om (H) és megtudtam venni a kiszemelt motort :P
17/f
igen nagyon :)
megyek nyaralni és végre találkozhatok a barátaimmal :)
<3
de kb 1 hétig utána hazakell jönnöm mert bukok matekból és matekozhatok egész nyáron :'(
hát igen :(
nagyon köszi :)
remélem is h sikerül mert nem szeretném ujra járni a 9.ediket... :/
Szeptember 1.-je óta várom már a nyarat;)
Akiket szeretek a suliba azzal úgy is tudok találkozni,akiket meg nem azokkal legalább nem találkozok:D
Unatkozni én sem fogom:)
Strand,bulik,haverok,kirándulás,séta,biciklizés,nyársalás,spontán programok:)
A testvéreiddel is tényleg sok mindent lehet csinálni.
Már annyira nem is kicsik,pl. biztos élveznék a sütést.Egyszer-egyszer süthetnétek közösen valami egyszerű sütit,a szüleid biztosan örülnének neki.Persze,azért utána rakj rendet.Elmehettek sétálni a parkba,esetleg moziba megnézni vmi mesefilmet,kimenni a rétre/kertbe napozni,mesélhetsz nekik stb.
15/L
Igen, nagyon. Pihi, csavargás, nyaralás, csibetábor, stb. ^^ :)
14/l
perszee:D:D
amugy nem tudsz táborba menni? szóval szerintem biztos van oviba meg suliba napközis tábor:D ott vannak más iskolákból is és rengeteg barátot lehet szerezni:)
én tavaly voltam először és nagyon jó volt.:Dlett vaagy 20 új haver:D
13/L
jah.:Dén táborok,házibulik[ottalvósak],balatoni bulik...:D[persze nem disco,hanem haveroknál:D]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!